Schleich Rusty lisica

Brend Schleich
Šifra proizvoda OLP102614782
45,13 kn 5,99 € sa PDV-om
Zadnja 3 komada
  • Dostava kurirskom službom najkasnije do: 27.6.2024
  • Dostava: 5,89 €
points Kupnjom dobivate
5 bodova
Opis proizvoda

Schleich Rusty lisica

Schleich 14782 šumska životinja zahrđala lisica.

  • Najpoznatija je lisica crvena lisica - ima karakterističnu crvenu dlaku. Na prsima je bijela. Koristi veliki gusti rep za održavanje ravnoteže tijekom trčanja. U hladnoj sezoni rep se čak zagrijava. Vrti je oko tijela.
  • Lisica je poljski miš, žaba, crv, pa čak i voće. Lisica se ne razlikuje puno od izvornih pasa, vukova, šakala i njihove rodbine, a od domaćih pasa po strukturi zuba, ali se razlikuje po izduženom tijelu, dugom debelom repu i blago produbljenoj izbočini frontalne kosti.
  • Dug je 1,3 metra, težak je 7 do 10 kilograma, oči su kose, a uši šire u korijenu i zašiljene na vrhu uspravne. Tijelo se čini debelim za prilično gust ogrtač, ali u stvarnosti je vrlo vitko, a opet vrlo mišićavo i sposobno za najrazličitije pokrete.
  • Boja je smeđe sivo-crvena, što se potpuno podudara s bojom tla. Jednako je pogodan za listopadne i crnogorične šume, za niske ili visoke šume, kao i za pašnjake kao što su polja i stijene ili kamenito tlo. Lisicu koja se pažljivo približava ne može se niti promatrati, upravo zato što je cijelo njezino okruženje slično obojeno kao i ona, pa se stapa s njim.
  • Dimenzije životinje: 8,4 x 5,0 x 2,0 cm


Dob: 3-8 godina.


Schleichove figurice ističu se vjernošću obrade, zahvaljujući kojoj djeci omogućuju upoznavanje raznih životinja, bilo domaćih, divljih, životinja iz morskog svijeta, ali i pretpovijesnih, već izumrlih. Schleich neprestano proširuje i obnavlja paletu svojih modela, a starije, manje kvalitetne modele zamjenjuju novi i bolje dizajnirani.

Ocjene
0 ocjena
Kupilo je 154 + kupaca

Isplati se igrati i kupovati s nama

U prosjeku ćemo vam robu moći dostaviti u roku od 72 sata
U prosjeku ćemo vam robu moći dostaviti u roku od 72 sata
Imamo za vas više od 200.000 proizvoda na skladištu
Imamo za vas više od 200.000 proizvoda na skladištu
Program vjernosti koji će nagraditi svaku vašu kupnju
Program vjernosti koji će nagraditi svaku vašu kupnju