Za najmlađe17069 proizvoda

Poglej LEGO®
LEGO®
LEGO®
Najprodavaniji proizvodi
1
DR.BROWN'S Bočica anticolic Opcije + uski grlić 250 ml staklo
Zadnja 4 komada
11,32 €
2
Bontempi elektronički bong
Zadnja 4 komada
17,50 € 29,90 €
3
Little Tikes Toy Car Ugodan Coupe Police 615795
Na zalihi> 5 komada
80,33 € 89,90 €
Filtriranih 17.069 proizvoda
Novo

DR.BROWN'S Bočica anticolic Opcije + uski grlić 250 ml staklo

Smanjuje grčeve, grgljanje, frktanje i nadutost zbog smanjenog vakuuma i nižeg stvaranja mjehurića. Boca se također može koristiti bez ventila za protok kao standardna boca. Dječja bočica koju je dizajnirao liječnik donosi jedinstveni patentirani sustav optimalnog unosa zraka. Ovaj sustav značajno smanjuje učestalost bolova u trbuhu, frktanja, grkljanja i nadutosti. Pomaže u očuvanju vitamina C, A, E zahvaljujući vidljivo nižoj oksidaciji. Unutarnji ventil za protok sprječava stvaranje mjehurića zraka u majčinom mlijeku ili drugoj tekućini. Ne stvara se vakuum, što pomaže u smanjenju neugodnog unutarnjeg tlaka. Kontrolirani protok osigurava da se beba hrani vlastitim tempom. Unutarnji ventil zajedno sa silikonskom dudom dizajnirani su za nesmetan protok mlijeka. Dr. Brown's dude su izrađene od vrlo mekog, kvalitetnog silikona, ne sadrže BPA. Pojedinačni stupnjevi duda razlikuju se po protoku. Sveučilišna studija usmjerena na mjerenje razine hranjivih tvari u majčinom mlijeku i hranjenje raznim dječjim bočicama (tijekom hranjenja 20 minuta) pokazala je da bočice dr. Brownwna pomažu u održavanju važnih razina hranjivih tvari. Sustav ventila smanjuje miješanje mlijeka sa zrakom i stvaranje mjehurića u mlijeku, što lako dovodi do gubitka hranjivih tvari u mlijeku. Korištenje boce bez unutarnjeg ventila: Neki roditelji su zadovoljni mogućnošću uklanjanja umetka ventila kada beba dosegne određeni stupanj zrelosti u hranjenju. Bez ventila, opcije + boce omogućuju hranjenje slično većini boca s tempom. Sadržaj paketa: 1 staklena bočica za bebe Silikonska duda, stupanj 1 1 patentirani unutarnji ventil iz dva dijela 1 četka za čišćenje
Novo

DR.BROWN'S duda za bočicu opcija + široki vrat 6m + silikon 2kom

Duda u obliku grudi za prirodnije hranjenje, dizajnirana za bočice sa širokim grlom, stupanj 3. Oblikovana duda s mekanom glavom, koja postupno prelazi u čvršću podlogu. Pomaže boljem sisanju i prirodnijem iskustvu hranjenja. Jedinstveno dizajnirana duda zajedno s unutarnjim ventilacijskim sustavom dječje bočice pomaže mališanima da se hrane vlastitim tempom. Dude su dizajnirane isključivo za Dr.Brown's Options + dječje bočice širokog grla. Ove bočice možda neće pravilno pristajati na druge bočice i njihova upotreba u hranjenju bebe može dovesti do poteškoća. Dostupna su Dr.Brown's (Uska) uska grla sa 6 brzina protoka: Preemie - za prijevremeno rođene bebe, razina 1 - za novorođenčad, stupanj 2 - za dojenčad od 3 mjeseca, stupanj 3 - za dojenčad od 6 mjeseci, razred 4 - za dojenčad od 9 mjeseci, Y-cut - duda s usjekom u obliku slova Y za hranjenje dojenčadi od 9 mjeseci. Omogućuje brži protok hrane veće gustoće. Stupanj 3 - hranjenje dojenčadi od 6 mjeseci starosti Kako se obroci mlijeka povećavaju i hranjenje iz dude 2. razreda traje dulje, mnogi roditelji odlučuju prijeći na dudu 3. razreda. Razmislite o razini 3 ako vaše dijete sjedi, jede čvrstu hranu ili ako je pedijatar preporučio zgušnjavanje mlijeka. Duda je izrađena od super mekog, visokokvalitetnog silikona, bez BPA. Upozorenje: Dude za hranjenje nisu namijenjene umirivanju ili umirivanju djece.
Novo

DR.BROWN'S duda za bočicu opcija + široki vrat 9m + silikon 2kom

Duda u obliku grudi za prirodnije hranjenje, dizajnirana za bočice sa širokim grlom, stupanj 4. Oblikovana duda s mekanom glavom, koja postupno prelazi u čvršću podlogu. Pomaže boljem sisanju i prirodnijem iskustvu hranjenja. Jedinstveno dizajnirana duda zajedno s unutarnjim ventilacijskim sustavom dječje bočice pomaže mališanima da se hrane vlastitim tempom. Dude su dizajnirane isključivo za Dr.Brown's Options + dječje bočice širokog grla. Ove bočice možda neće pravilno pristajati na druge bočice i njihova upotreba u hranjenju bebe može dovesti do poteškoća. Dostupna su Dr.Brown's (Uska) uska grla sa 6 brzina protoka: Preemie - za prijevremeno rođene bebe, razina 1 - za novorođenčad, stupanj 2 - za dojenčad od 3 mjeseca, stupanj 3 - za dojenčad od 6 mjeseci, razred 4 - za dojenčad od 9 mjeseci, Y-cut - duda s usjekom u obliku slova Y za hranjenje dojenčadi od 9 mjeseci. Omogućuje brži protok hrane veće gustoće. 4. stupanj - hranjenje dojenčadi od 9 mjeseci starosti Kako se obroci mlijeka povećavaju i hranjenje iz dude 3. razreda traje dulje, mnogi roditelji odlučuju prijeći na dudu 4. razreda. Razmislite o razini 4 za svoje dijete ako hrani svoje prste, pije iz čaše s nastavkom za usta ili ako je pedijatar preporučio zgušnjavanje mlijeka. Duda je izrađena od super mekog, visokokvalitetnog silikona, bez BPA. Upozorenje: Dude za hranjenje nisu namijenjene umirivanju ili umirivanju djece.
Poglej LEGO®
LEGO®
LEGO®

Isplati se igrati i kupovati s nama

U prosjeku ćemo vam robu moći dostaviti u roku od 72 sata
U prosjeku ćemo vam robu moći dostaviti u roku od 72 sata
 Za vas odmah imamo 8 500 proizvoda, te na zalihi preko 20 000.
Za vas odmah imamo 8 500 proizvoda, te na zalihi preko 20 000.
Program vjernosti koji će nagraditi svaku vašu kupnju
Program vjernosti koji će nagraditi svaku vašu kupnju