Lutke932 proizvoda

Najprodavaniji proizvodi
1
Zapf BABY born adventski kalendar 2023
Na zalihi> 5 komada
29,86 € 46,77 €
2
BEBA rođena sa čarobnom dudom, dječak, 43 cm
Na zalihi> 5 komada
50,46 € 62,40 €
3
Mattel Barbie nevjesta CFF37
3 - 7 dana
27,12 € 29,06 €
Filtriranih 932 proizvoda
Posebna ponuda -19 %
3+

BEBA rođena sa čarobnom dudom, dječak, 43 cm

"Pa, zar još ne želiš spavati?" DJEČAK  rođen u krevetu, širom otvorenih očiju, sisa dudu. Vrijeme je za trik koji bi bilo koji roditelj ili dadilja čuvali: samo okrenite dudu u ustima i DJEČAČIĆ rođen dijete odmah će zatvoriti oči. Da je barem tako jednostavno, čak i sa pravim bebama. Okretanjem dudice otvara se lutka i zatvaraju oči, bez obzira u kojem je položaju tijelo lutke. Oči lutke također trepću. Kada je DJEČAK  na leđima i nema dudu u ustima, oči mu se automatski zatvore, sinčić radije spava, jede i kupa se. Voli piti vodu iz svoje boce. Zatim zaviri u pelenu ili u kahlicu i roni prave lutkine suze. Kao što BABY born može piti vodu, može jesti i kašu. A zna čak i kakati. Ruke, stopala i glava lutke lako se pokreću, pa je presvlačenje igračka i velika zabava. Tijelo lutke izrađeno od materijala "Soft Touch" prekrasno je mekano i ugodno. Paket uključuje 10 dodataka koji podržavaju funkcije lutke, plave točkice i kapu. BEBA rođena s čarobnom dudom. S 10 realnih značajki za puno zabave. Različite igre s lutkama rođene od BABY-a potiču maštu i pokazalo se da podržavaju razvoj socijalnih vještina i vrijednosti kao što su odgovornost, komunikacija i empatija. Čarobna funkcija dudice (otvaranje i zatvaranje očiju) radi samo s lutkama "BEBA rođena s čarobnom dudom". Čarobna duda može se koristiti i kao obična duda za sve lutke rođene od BABY, veličine 43 cm. Radi bez baterija. LUTKA BABY BORN s čarobnom dudom, dječak, 43 cm, s dudom i kapom. Paket uključuje kahlicu, pelenu, tanjur sa žlicom, porcije kašice, bočicu, čarobnu dudu, rodni list za lutku i narukvice prijateljstva za lutku i njezinu malu majku.
3+

Zapf Starija sestra Baby born, plava, 43 cm

Starija sestra voli češljanje. Svaki dan smišlja nove frizure za svoju kvalitetnu kosu. Prilikom prilagođavanja i ukrašavanja kikica i punđi koristi razne dodatke za kosu. Ukosnice, gumice za kosu i obojeni pramenovi kose na ukosnicama, koji se savršeno slažu s bojom odjeće lutke. Stariji brat BABY born jako voli obojene pramenove u roza i ljubičastu i uvijek zadirkuje stariju sestru i želi ih iščupati iz njezine kose. Tada se može dogoditi da Starija medicinska sestra počne bacati lutke. Ali samo ako je prethodno pila vodu iz svoje boce. Starija sestra nosi haljinu sa suknjom u traper looku i asimetričnim topom s ovratnikom na volane. Za to su prikladne sive tajice s ružičastim prugama sa strane i crveno-narančaste tenisice. Starija sestra je vrlo pokretna i zahvaljujući fleksibilnim zglobovima koljena može samostalno stajati. A možete se okupati i u BABY born Vani. Rođena starija sestra BABY. Sa 6 realističnih značajki za puno zabave. Pristajat će joj sva BABY born odjeća veličine 43 cm. Različite igre s lutkama koje su rođene BABY potiču maštu i pokazalo se da podržavaju razvoj društvenih vještina i vrijednosti kao što su odgovornost, komunikacija i empatija. Radi bez baterija. Starija sestra BABY rođena, 43 cm odjevena je u haljinu, tajice i cipele. Paket uključuje bočicu, četku za kosu, 2 spiralne gumice, 2 kopče za kosu, 2 kopče s obojenim pramenovima kose i 2 narukvice prijateljstva - za lutku i njezinu mamu.
Posebna ponuda -15 %
3+

Zapf BABY born s čarobnom dudom, djevojčica, 43 cm

BABY born djevojčica ne može razumjeti zašto mora ići u krevet. Vani je još svijetlo. Ali mama i tata imaju odličan trik: samo okrenite dudu u tušu za bebu i BABY born će se zatvoriti. Kad bi barem bilo tako lako sa svakom bebom... Okretanje dude lutke otvara i zatvara oči, bez obzira u kojem položaju lutkino tijelo bilo. Lutkine oči također trepću. Kada se lutka položi na leđa i nema dudu u dudi, oči će joj se automatski zatvoriti. BABY born radije spava, jede i kupa se. Voli piti vodu iz svoje boce. Zatim piški u pelenu ili kahlicu i roni prave dječje suze. Baš kao što BABY born može piti vodu, može jesti i kašice. Može čak i kakiti. Ruke, noge i glava lutke se lako pomiču, tako da je presvlačenje lako i zabavno. Tijelo lutke od "Soft Touch" materijala je prekrasno mekano i ugodno. Paket uključuje 10 dodataka koji podržavaju funkcije lutke, ružičasto tijelo i kapicu. BEBA rođena sa čarobnom dudom. S 10 realističnih značajki za puno zabave. Razne igre s BABY bornom potiču maštu i dokazano podržavaju razvoj društvenih vještina i vrijednosti kao što su odgovornost, komunikacija i empatija. Funkcija čarobne dude (otvaranje i zatvaranje očiju) radi samo s lutkama "BABY born with magic pacifier". Čarobna duda može se koristiti i kao obična duda za sve BABY born lutke od 43 cm. Radi bez baterija. Zlatni MAMA izbor za 2022. u kategoriji Igračke - za djevojčice i dječake BABY born lutka sa čarobnom dudom, djevojčica, 43 cm, nosi bodi i šešir. Paket uključuje kahlicu, pelenu, tanjurić sa žlicom, porciju kašice, bočicu, čarobnu dudu, rodni list za lutku i narukvice prijateljstva za lutku i njenu mamu.

Isplati se igrati i kupovati s nama

U prosjeku ćemo vam robu moći dostaviti u roku od 72 sata
U prosjeku ćemo vam robu moći dostaviti u roku od 72 sata
Imamo za vas više od 200.000 proizvoda na skladištu
Imamo za vas više od 200.000 proizvoda na skladištu
Program vjernosti koji će nagraditi svaku vašu kupnju
Program vjernosti koji će nagraditi svaku vašu kupnju