Lutke782 proizvoda

Poglej LEGO®
LEGO®
LEGO®
Najprodavaniji proizvodi
1
Mattel Barbie Wheel Clinic FRM19
3 - 7 dana
74,04 € 76,90 €
2
Zapf Creation BABY Born Doll Sally 63 cm
Na zalihi> 5 komada
50,26 €
3
Mattel Barbie adventski kalendar GXD64
Na zalihi> 5 komada
28,83 € 39,90 €
Filtriranih 782 proizvoda
Posebna ponuda -21 %
3+

BEBA rođena sa čarobnom dudom, dječak, 43 cm

"Pa čovječe, zar još ne želiš spavati?" DETEČAK rođen u krevetu, širom otvorenih očiju, sisa dudu. Vrijeme je za trik koji bi bilo koji roditelj ili dadilja čuvali: samo okrenite dudu u ustima i DJEČAČIĆ rođen dijete odmah će zatvoriti oči. Da je barem tako jednostavno, čak i sa pravim bebama. Okretanjem dudice otvara se lutka i zatvaraju oči, bez obzira u kojem je položaju tijelo lutke. Oči lutke također trepću. Kada je DETEČAK rođen dječak na leđa i nema dudu u ustima, oči mu se automatski zatvore. DETEČANČIĆ rođen sinčić radije spava, jede i kupa se. Voli piti vodu iz svoje boce. Zatim zaviri u pelenu ili u kahlicu i roni prave lutkine suze. Kao što BABY born može piti vodu, može jesti i kašu. A zna čak i kakati. Ruke, stopala i glava lutke lako se pokreću, pa je presvlačenje igračka i velika zabava. Tijelo lutke izrađeno od materijala "Soft Touch" prekrasno je mekano i ugodno. Paket uključuje 10 dodataka koji podržavaju funkcije lutke, plave točkice i kapu. BEBA rođena s čarobnom dudom. S 10 realnih značajki za puno zabave. Različite igre s lutkama rođene od BABY-a potiču maštu i pokazalo se da podržavaju razvoj socijalnih vještina i vrijednosti kao što su odgovornost, komunikacija i empatija. Čarobna funkcija dudice (otvaranje i zatvaranje očiju) radi samo s lutkama "DETETKA rođena s čarobnom dudom". Čarobna duda može se koristiti i kao obična duda za sve lutke rođene od BABY, veličine 43 cm. Radi bez baterija. LUTKA ROĐENA S BEBOM s čarobnom dudom, dječak, 43 cm, s vrhovima i kapom. Paket uključuje kahlicu, pelenu, tanjur sa žlicom, porcije kašice, bočicu, čarobnu dudu, rodni list za lutku i narukvice prijateljstva za lutku i njezinu malu majku.
Posebna ponuda -14 %
3+

Zapf Starija sestra Baby born, brineta, 43 cm

Ova lutka nije samo starija sestra, već i najbolja prijateljica. Na njezinoj majici nalazi se i natpis "Najbolji prijatelji". Životinje na majici su joj uzori. Sportskog je tipa i vrlo je pokretljiv. Zahvaljujući fleksibilnim zglobovima koljena, može samostalno stajati. Kad žablje noge nauče plivati, nagrađuje ga pićem vode iz boce. Ponekad uopće ne želi BABY rođenog Vanea, tako da lutka može proliti koju lutku suzu. Smeđokosa lutka ima kvalitetnu kosu, a u paketu je i pribor za oblikovanje kose. Osim ukosnica i gumica, na ukosnici se nalaze i dva pramena kose u boji koje možete pričvrstiti na kosu. U njenoj tamnoj kosi ističu se ružičaste i ljubičaste pruge. Odjevena je u kombinezon golih ramena i kratke hlačice u traper looku, prugaste tajice i ružičaste cipele. Rođena starija sestra BABY. Sa 6 realističnih značajki za puno zabave. Pristajat će joj sva BABY born odjeća veličine 43 cm. Različite igre s lutkama koje su rođene BABY potiču maštu i pokazalo se da podržavaju razvoj društvenih vještina i vrijednosti kao što su odgovornost, komunikacija i empatija. Radi bez baterija. Starija sestra BABY rođena, brineta, 43 cm odjevena je u kombinezon, tajice i cipele. Paket uključuje bočicu, četku za kosu, 2 spiralne gumice, 2 kopče za kosu, 2 kopče s obojenim pramenovima kose i 2 narukvice prijateljstva - za lutku i njezinu mamu.
Posebna ponuda -23 %

Zapf BABY Annabell Mala Annabell 36 cm

Posebna ponuda -14 %
3+

Zapf Starija sestra Baby born, plava, 43 cm

Starija sestra voli češljanje. Svaki dan smišlja nove frizure za svoju kvalitetnu kosu. Prilikom prilagođavanja i ukrašavanja kikica i punđi koristi razne dodatke za kosu. Ukosnice, gumice za kosu i obojeni pramenovi kose na ukosnicama, koji se savršeno slažu s bojom odjeće lutke. Stariji brat BABY born jako voli obojene pramenove u roza i ljubičastu i uvijek zadirkuje stariju sestru i želi ih iščupati iz njezine kose. Tada se može dogoditi da Starija medicinska sestra počne bacati lutke. Ali samo ako je prethodno pila vodu iz svoje boce. Starija sestra nosi haljinu sa suknjom u traper looku i asimetričnim topom s ovratnikom na volane. Za to su prikladne sive tajice s ružičastim prugama sa strane i crveno-narančaste tenisice. Starija sestra je vrlo pokretna i zahvaljujući fleksibilnim zglobovima koljena može samostalno stajati. A možete se okupati i u BABY born Vani. Rođena starija sestra BABY. Sa 6 realističnih značajki za puno zabave. Pristajat će joj sva BABY born odjeća veličine 43 cm. Različite igre s lutkama koje su rođene BABY potiču maštu i pokazalo se da podržavaju razvoj društvenih vještina i vrijednosti kao što su odgovornost, komunikacija i empatija. Radi bez baterija. Starija sestra BABY rođena, 43 cm odjevena je u haljinu, tajice i cipele. Paket uključuje bočicu, četku za kosu, 2 spiralne gumice, 2 kopče za kosu, 2 kopče s obojenim pramenovima kose i 2 narukvice prijateljstva - za lutku i njezinu mamu.
Poglej LEGO®
LEGO®
LEGO®

Isplati se igrati i kupovati s nama

U prosjeku ćemo vam robu moći dostaviti u roku od 72 sata
U prosjeku ćemo vam robu moći dostaviti u roku od 72 sata
 Za vas odmah imamo 8 500 proizvoda, te na zalihi preko 20 000.
Za vas odmah imamo 8 500 proizvoda, te na zalihi preko 20 000.
Program vjernosti koji će nagraditi svaku vašu kupnju
Program vjernosti koji će nagraditi svaku vašu kupnju