DJEČJA VOZILA408 proizvoda

Trenutno u tijeku
Tiny Love uz popust do 20%
Tiny Love uz popust do 20%
Najprodavaniji proizvodi
1
FALK 2040N Traktor s pedalom Claas Arion 410 s utovarivačem, bagerom i sporednim kolosijekom
Na zalihi> 5 komada
1 152,00 kn 1 256,10 kn
2
Peg-Pérego John Deere Ground Force sa sporednim kolosijekom 12V - 330W zelene boje
Na zalihi> 5 komada
2 871,98 kn 3 152,10 kn
3
Punjač Peg-Pérego 12V
Na zalihi> 5 komada
230,83 kn
Filtriranih 408 proizvoda
3+

Peg-Pérego John Deere Ground Force sa sporednim kolosijekom 12V - 330W zelene boje

Peg-Pérego John Deere Ground Force 12V - 330W. John Deere Ground Force točna je reprodukcija najpoznatijeg američkog traktora na svijetu. Djeca će obožavati njegovu snagu, njegovu nepogrešivu zelenu i žutu boju i njena jedinstvena svojstva. Ovaj prekrasan električni traktor idealan je za djecu od 3 godine koja svoje vrijeme vole provoditi igrajući se vani. Djeca vole John Deere Ground zbog njegove impresivne veličine i njegove sposobnosti za nošenje teških tereta. Roditelji vole izvrsnu kvalitetu koju jamči Peg Perego. Njegova prostrana prikolica - koja je standardno uključena - nužna je za one koji su ozbiljni u svojoj igri. Može se lako povezati i odspojiti. Kotači (plastični) imaju dva utora, tako da vaše dijete može s lakoćom putovati čak i po neravnom terenu i s velikom lakoćom može se nositi s kosinama do 10%. Potpuno funkcionalan FM radio dostupan je na nadzornoj ploči John Deere Ground Force. John Deere ima sve što je potrebno da vaše dijete učini sretnim, sigurnim i ugodnim. Sjedalo se može prilagoditi u 2 položaja kako bi odgovarala svakom vozaču i ima dva preklopna naslona za ruke. Ako se vaše dijete osjeća skučeno i ne želi ga, možete ga dati napojnicu. Brzinom naprijed (2) i vožnjom unatrag upravlja se upravljačkom ručicom, papučica gasa i kočnica nalaze se u jednoj papučici - nakon pritiska na papučicu gas automobil koči. Druga brzina ima bravu koja sprečava njezinu upotrebu po potrebi. Dječje električno vozilo talijanske tvrtke Peg-Pérego Traktor je namijenjen djeci od 3 do 8 godina Snaga motora je 2 x 165 W (ukupno 330 W) Baterija: 1 x 12V / 8Ah Brzina 3,5 km / h, 7,3, km / h, rikverc 3,4 km / h Maksimalno opterećenje 40 kg + 10 kg tereta Težina vozila 17,2 kg Podesivo sjedalo Prilaženje FM radio Licenca John Deere Izgled prave kopnene vojske Maksimalni uspon 10% Pogon na 2 kotača Plastični kotačići Dimenzije: 63 x 169,5 x 68 (V) cm Dimenzije paketa: 101 x 63 x 50 cm Isporučuje se s baterijom i punjačem Upotrijebljeni materijali: željezo antikorozivno obrađeno. PP polipropilen. PA poliamid. PEHD visoke gustoće Trajanje baterije: 40 min (vijek trajanja baterije samo je okvirni i ovisit će o načinu korištenja vozila, težini djeteta i voznoj površini. Navedeno vrijeme dobiva se ako se baterija koristi na 3/4 svog kapaciteta na ravnom i kompaktnom terenu i do 1/4 svog kapaciteta na neravnom terenu ili na usponima) Savjet za vas: Pružite djetetu više zabave i avanture koja traje puno duže. Preporučujemo da za ATV kupite rezervnu bateriju koju uvijek možete imati potpuno napunjenu. Samo razmjena i zabava se može nastaviti :)
18+

Punjač Peg-Pérego 12V

Punjač za 12V baterije.
3+

RIRICAR automobil s PU kotačima - vapno

Na slovačko tržište donosimo Riricar - automobil-igračku koji je već osvojio niz nagrada širom svijeta za svoj revolucionarni pogon i sjajan dizajn. Riricaru nisu potrebne pedale, baterija ili bilo koji drugi izvor pogona, a ipak su mu potrebni. Riricar je revolucionarni automobil za igračke za mlade i starije - od 3 do 103 godine starosti! Riricar je gotovo mehaničko čudo koje koristi neiscrpne resurse - inerciju, centrifugalnu silu, gravitaciju i trenje. Dodajte tome djetetovu naizgled neiscrpnu energiju, Riricar zapravo traje unedogled - sve dok uživate. Sve što vam treba za vožnju Ririar automobila ste vi sami i ravna površina. Riricar ima nosivost do 105 kg i stoga bez problema može nositi odraslu osobu. Certificiran je za djecu od 3 godine starosti. Preporučena dob je 3 godine. Riricar mogu koristiti i djeca mlađa od 3 godine pod nadzorom odraslih! To samo ovisi o njihovoj motoričkoj sposobnosti. Zahvaljujući stražnjim kotačima vrlo je stabilan. Riricar je izrađen od visokokvalitetne plastike. Riricar zadovoljava sve potrebne testove za europsko tržište. Prednji mali kotači ne dodiruju tlo tijekom vožnje. Ovi kotači pomažu u održavanju automobila stabilnim. Ako se prebrzo okrenete, automobil se može prisloniti na njih i zakočiti Pogodan je i kao reflektor. Stabilan je i jednostavan za upotrebu. Uz to se može voziti i bez poskakivanja. Dijete može odabrati način vožnje. Riricar najbolje djeluje kada se koristi na tvrdim, glatkim ravnim površinama, u zatvorenom ili na otvorenom, uključujući beton, asfalt ili asfaltirane ceste i druge otvorene površine. Riricar je igračka s kojom se djeca svakodnevno igraju. Omogućuje djeci da voze i utječu na automobil igračke kroz vlastite aktivnosti. Izvorni poklon koji će se svidjeti cijeloj obitelji.
1+

PUKY Wutsch Kiwi 2018

Izbacivač Puky - Wutsch PUKY "Wutsch" izbacivač na četiri kotača za vašu djecu od 1,5 godine i visine 80 cm. Poskakanje je savršen način da svoje dijete pripremite za sljedeću vožnju na klasičnom dječjem biciklu. Vaša djeca vježbaju zahvaljujući početnom upravljanju odbijačem i pokretima stopala. Super lagana konstrukcija 2,8 kg. Dječji izbacivač na četiri kotača dizajniran je tako da djeca koja su tek naučila sjediti i hodati mogu trenirati druge vještine. Dijete sustavno vježba pokrete snage i izdržljivosti s nogama na izbacivaču. Na taj način vaša djeca vježbaju ravnotežu u koordinaciji s prvim pokretima zglobova. Značajke: ergonomsko sjedalo s držačem za udobno nošenje visina sjedala iznad tla 24,5 cm podesiva visina upravljača sa sigurnosnim krajevima visokokvalitetne pjenaste gume ukupna dužina odbijača 58 cm super lagana konstrukcija 2,8 kg Dimenzije: Duljina: 58 cm Širina: 28 cm Težina: 2,8 kg Nosivost: 20 kg Veličina pakiranja: 53,5 cm x 29 x 17 cm KVALITETA: Više od 60 godina PUKY je jamac kompetentnosti i predanosti u proizvodnji vozila te jedinstveni standard kvalitete u dizajnu, konstrukciji i proizvodnji. SIGURNOST: PUKY je pionir u sigurnosti. Svako vozilo nudi visokokvalitetnu sigurnosnu opremu koju provjerava neovisni institut. INOVACIJA: PUKY je poznat po svojoj inovativnoj snazi i obogaćuje tržište novim standardima. DJEČJA MOBILNOST: PUKY već više od 60 godina razvija gaming vozila prikladna za djecu i tako daje vrlo značajan doprinos sigurnoj mobilnosti djece. DIZAJN: PUKY vozila su napravljena za djecu i stoga su im apsolutno prikladna. SPECIJALIZIRANA TRGOVINA: Najvažniji prodajni partner PUKY-a je specijalizirana trgovina. CIJENA I PERFORMANSE: Proizvodi marke PUKY nisu jeftini, ali se svakako isplati kupiti. ŽIVOT: PUKY vozila nastavljaju se razvijati zahvaljujući promjenjivim komponentama, čime se produljuje njihov vijek trajanja. CIJENA RAVNOG VOZILA: Vrijednost PUKY vozila je vrlo stabilna zbog njihove izvrsne kvalitete i dugog vijeka trajanja rezervnih dijelova, a ova vozila su također vrlo atraktivna i popularna kao rabljena vozila. SIMPATIJA NA TRŽIŠTU: Brend PUKY već nekoliko generacija opskrbljuje tržište vrlo popularnom pokretnom robom, pa će mali i veliki kupci pronaći ono što im srce želi.
3+

Peg-Pérego John Deere Gator HPX 12V - 350W zelena

Peg-Pérego John Deere Gator HPX 12V - 350W Prava kopija John Deere Gator HPX. Jedan od originalnih modela Peg Perego je iz obiteljske radionice John Deere. Ovo je vjerna kopija poznatog američkog proizvođača HPX. Električni pomoćni automobil s punjivom baterijom od 12 volti je u nepogrešivim zeleno-žutim bojama koje ovaj automobil igračku čine jedinstvenim i prepoznatljivim u cijelom svijetu. John Deere Gator HPX namijenjen je djeci od 3 i više godina koja traže nevjerojatnu avanturu. John Deere Gator HPX vozi po bilo kojem terenu, čak i po neravnijoj podlozi, i može se suočiti s nagibima do 17%. Rođen je da se može kretati po terenu u potpunoj sigurnosti i ima savršeno prianjanje, što je osigurano uzorkom gaznog sloja u kombinaciji s maksimalnom vučom. Lako se nosi s travnjakom i ističe se svojom snagom i spretnošću čak i na zavojitim cestama. Njegov prostor za 2 sjedala omogućuje vašem djetetu da podijeli mnoge sretne trenutke. Opremljen je ogromnom kiper prikolicom da dijete lako može podići sjedala. Prikolica može nositi do 10 kg. Sjedalo se može podesiti u 4 položaja kako bi odgovaralo svakom vozaču. Dvosjed dječje električno vozilo talijanske tvrtke Peg Pérego s kiperom. Isporučuje se s baterijom od 12V / 12 Ah i punjačem od 12V. Vrsta vozila: Dječja vozila Dobna kategorija: 3-8 godina Maks. nosivost: 10 kg Boja: zelena i žuta Maks. brzina: 6,8 km/h Punjač: 12V (12 Ah) Baterija 12V/8Ah Snaga: 2 x 175 W (ukupno 350 W) Brzina: 2 + unazad Brzina: 1 brzina: 3,5 km/h Brzina: 2 stupnja 6,8 km/h Brzina unatrag: 3,5 km/h Pogon na dva kotača Plastični kotači Klizno sjedalo u 4 položaja 2 naslona na bočnim stranama sjedala, koji služe i za prianjanje pri vožnji po neravnom terenu Prozirno vjetrobransko staklo Velika prednja svjetla reflektiraju svjetlost i ostavljaju dojam da su upaljena (ne baš upaljena) Veliki prednji branik štiti vozilo u slučaju frontalnog sudara Na velikim prednjim branicima nalaze se stalci za vodu (ukupno 2) ili mogu poslužiti kao prostor za odlaganje Ključ za paljenje na ploči s instrumentima Korišteni materijali: željezo tretirano antikorozivno, PP polipropilen, PA poliamid, PEHD visoke gustoće Težina: 24,5 kg Nosivost: 60 kg + 10 kg opterećenje Dimenzije: 89,5 x 131 x 65,5h cm Traktor ima trubu Ručno prevrtanje tijela Trajanje baterije: 37 min (trajanje baterije je samo okvirno i varirat će ovisno o načinu korištenja vozila, težini djeteta i površini vožnje. Navedeno vrijeme se postiže ako se baterija koristi 3/4 svog kapaciteta na ravnom i kompaktnom terenu i do 1/4 svog kapaciteta na neravnom terenu ili na usponima) Ovdje možete kupiti dodatni sporedni kolosijek: Peg-Pérego prikolica John Deere ADVENTURE Prikolica - Gator Savjet za vas: Omogućite svom djetetu više zabave i avanture koja traje mnogo dulje. Preporučujemo da kupite rezervni akumulator za traktor koji uvijek možete imati potpuno napunjen pri ruci. Samo zamijenite i zabava se može nastaviti :)
Trenutno u tijeku
Tiny Love uz popust do 20%
Tiny Love uz popust do 20%

Isplati se igrati i kupovati s nama

U prosjeku ćemo vam robu moći dostaviti u roku od 72 sata
U prosjeku ćemo vam robu moći dostaviti u roku od 72 sata
 Za vas odmah imamo 8 500 proizvoda, te na zalihi preko 20 000.
Za vas odmah imamo 8 500 proizvoda, te na zalihi preko 20 000.
Program vjernosti koji će nagraditi svaku vašu kupnju
Program vjernosti koji će nagraditi svaku vašu kupnju