Zaštita Vaše privatnosti

Ovi uvjeti vrijede od 25.5.2018.

Osnovne informacije

Administratorom Vaših osobnih podataka je naša tvrtka

Raj Toys s. r. o.
Bancíkovej 1/A
82103 Bratislava
OIB: 54 903 459

Koje osobne podatke prikupljamo

Ako kod nas naručite robu ili usluge, uglavnom prikupljamo podatke koji su u postupku naručivanja označeni kao obvezni. Obvezni podaci su samo oni bez kojih ne možemo obraditi Vašu narudžbu, kao što su ime, e-mail adresa, telefonski broj, adresa dostave i stvarnog predmeta narudžbe.

Nakon isporuke robe može Vam se poslati e-mail sa zahtjevom za ocjenu kupljenih proizvoda i usluga.

Ako nam se obratite putem telefona ili e-maila, Vaše osobne podatke sadržane u ovoj komunikaciji bit će također obrađeni.

Kako bismo poboljšali naše usluge, personalizaciju i marketing koristimo kolačiće i slične alate. Za više informacija, vidi Kolačići.

Kolačići

Pravni temelj za obradu osobnih podataka

Vršenje ugovora: u slučaju naručivanja robe ili pružanja drugih usluga. To su uglavnom adrese za plaćanje i dostavu ili kontakt podaci.

Ispunjavanje naših zakonskih obveza: prilikom prikupljanja podataka o Vama i Vašim narudžbama u našem računovodstvu ili za vrijeme pristupa državnim i drugim tijelima koje nadziru naše aktivnosti ili za rješavanje sporova, i sprovođenje odluka.

Legitimni interes: u poboljšanju i personalizaciji naših usluga i određenih marketinških aktivnosti. Na temelju legitimnog interesa na taj način obrađujemo uglavnom osobne podatke koje obrađujemo automatski i kolačićima. Ovoj obradi podataka možete prigovoriti na kontakt podacima navedenim u odjeljku {0}.

Pristanak: prilikom slanja komercijalnih poruka ili drugih vrsta marketinga. Svaka dana suglasnost je dobrovoljna i može se opozvati u bilo kojem trenutku, ali to ne utječe na zakonitost obrade prije opoziva. Svojim pristankom možete upravljati u sklopu Vašeg korisničkog računa ili nas možete kontaktirati za odjavu iz primanja promidžbenih poruka.

Pristup podacima od strane trećih strana

Kod dostave: prijevozničkoj tvrtci s kojom surađujemo. Radi se o adresi dostave i kontakt podacima, u slučaju plaćanja pouzećem i iznosa za uplatu. Prijevoznik ima pravo na obradu osobnih podataka koje mu pružamo samo u svrhu isporuke robe.

Kod vanjske obrade podataka: partnerima s kojima surađujemo. Oni obrađuju podatke za nas na temelju naših uputa i u skladu s ovim dokumentom. Naši dobavljači slijede sve potrebne sigurnosne, tehničke i organizacijske mjere, kako bi osigurali potrebnu zaštitu osobnih podataka.

Kod analitičkih i marketinških usluga: partnerima koji nam pružaju analitičke i oglašivačke usluge. Oni mogu koristiti kolačiće i slične tehnologije za prikupljanje podataka o Vašim željama i korištenju naše web stranice. Za više informacija o ovim alatima, pogledajte Kolačići.

Kod pravnih razloga: javnom ili drugom nadležnom tijelu ako nas obveže na proslijeđivanje Vaših osobnih podataka. Za ostvarenje ili obranu naših prava mogu se Vaši osobni podaci proslijediti trećoj strani (npr. odvjetniku).

Koliko dugo obrađujemo Vaše osobne podatke

Osobne podatke potrebne za pravilno pružanje usluga ili ispunjavanje naših obveza, obrađujemo tijekom razdoblja određenog zakonskim propisima te u skladu s njima.

U slučaju obrade osobnih podataka na temelju naših legitimnih interesa, podatke pohranjujemo dok ne prestane razlog njihove obrade. Obično najviše 5 rokov.

U slučaju obrade osobnih podataka na temelju dane suglasnosti, Vaši će se osobni podaci obrađivati za razdoblje 5 rokov, ili do opoziva dane suglasnosti.

Sigurnost osobnih podataka

Duboko nam je stalo do zaštite Vaših osobnih podataka, stoga radimo vrlo naporno kako bismo očuvali Vaše osobne podatke. Nastojimo koristiti takve sigurnosne, tehničke i organizacijske mjere koje, s obzirom na trenutno stanje tehnologije, pružaju odgovarajuću sigurnost i redovito ažuriramo poduzete mjere. Sva komunikacija između Vašeg uređaja i našim stranicama je šifrirana. Bazu podataka koja sadrži osobne podatke štitimo od oštećenja, uništenja, gubitka i zlouporabe. Lozinku za Vaš korisnički račun pohranjujemo u raspršenom obliku, tako da je nije moguće dešifrirati čak ni u slučaju dobivanja tih podataka od strane neovlaštenih osoba.

Koja su Vaša prava

Vezano uz obradu vaših osobnih podataka, imate nekoliko prava. Ako zatražite bilo koje od tih prava, obavijestit ćemo Vas o obradi zahtjeva u roku od 30 dana od primitka zahtjeva.

Kako biste ostvarili svoja prava, molimo Vas da pošaljete e-mail ili pismeni zahtjev na kontakte navedene u odlomku Osnovne informacije.

Pravo pristupa podacima

Možete zatražiti da Vam pošaljemo pregled prikupljenih osobnih podataka o Vama. Pružit ćemo Vam informacije o podacima koje obrađujemo o Vama, u koju svrhu, kome smo te podatke pružili i koliko dugo ćemo ih čuvati.

Pravo na prenosivost podataka

Možete zatražiti, da Vam pošaljemo podatke koje obrađujemo o Vama, u strojno čitljivom obliku.

Pravo na ispravak

Ako smatrate da osobni podaci, koje obrađujemo o Vama, nisu točni, možete zatražiti njihov ispravak.Međutim, preporučujemo da podatke lako ispravite unutar Vašeg korisničkog računa.

Pravo na brisanje (zaboravljenje)

Možete zatražiti da izbrišemo Vaše osobne podatke. Brisanje neće utjecati na podatke koje moramo prihranjivati radi zakonskih obveza. Također ćemo obavijestiti ostale primatelje Vaših osobnih podataka da ostvarujete pravo na brisanje i da trebaju ukloniti sve Vaše osobne podatke, ako je to tehnički moguće, uzimajući u obzir dostupnu tehnologiju i troškove.

Pravo na ograničenje obrade

U sljedećim slučajevima možete od nas tražiti da privremeno ograničimo obradu Vaših osobnih podataka:

  • ako poričete točnost vaših osobnih podataka
  • ako se vaši osobni podaci obrađuju nezakonito
  • ako nam Vaši osobni podaci više nisu potrebni u svrhu obrade, ali su Vama potrebni za vlastite potrebe da biste dokazali, ustvrdili ili branili svoje pravne zahtjeve
  • ako prigovarate obradi svojih osobnih podataka na temelju našeg legitimnog interesa

Pravo na podnošenje prigovora

Imate pravo prigovora na obradu svojih osobnih podataka, koja se provodi na temelju našeg legitimnog interesa (vidi informacije u odlomku Pravni temelj za obradu osobnih podataka), iz razloga povezanih s Vašom situacijom.

Podnošenje prigovora

Ako smatrate da je obrada vaših osobnih podataka od strane naše tvrtke nezakonita, imate pravo podnijeti prigovor Agenciji za zaštitu osobnih podataka Bit će nam drago ako takve slučajeve riješite prvo s nama. Obratite nam se na kontaktima navedenim u odjeljku Osnovne informacije.