PLIŠANE IGRAČKE607 proizvoda

Od plastičnih boca
Ekološke plišane igračke
Ekološke plišane igračke
Najprodavaniji proizvodi
1
National Geographic Osnovna zbirka životinja 770861 Vjeverica 23 cm
Na zalihi> 5 komada
106,16 kn
2
National Geographic Animals iz Azije 770773 Panda velika - 26 cm
Na zalihi> 5 komada
155,53 kn 196,71 kn
3
National Geographic Životinje iz oceana 770732 Dupin - 42 cm
Na zalihi> 5 komada
97,93 kn
Filtriranih 602 proizvoda
0+

National Geographic Animals iz Azije 770773 Panda velika - 26 cm

National Geografic Animals iz Azije 770773 Panda velika - 26 cm, proizvođač Lelli. Medvjedić medvjedić iz kolekcije životinja iz Azije - životinje koje možete sresti na ovom najvećem kontinentu na svijetu. Prava panda u prirodi živi u Kini - u visokim planinama. Vaša plišana panda ima 26 cm, prava je sestra puno veća - može narasti do 150 cm i težiti do 90 kg! Njezin rođak je crvena panda, čiju plišanu sestru također možete pronaći u kolekciji National Geographic. Životinje su vrlo lagane i ugodne na dodir, lako se čiste i odličan su prijatelj danju i noću. Zahvaljujući visokokvalitetnom dizajnu mogu biti pratitelj i odrasloj i novorođenoj bebi. Životinje pomažu djeci da upoznaju i zaštite prirodu i posebno je vole. Zahvaljujući kolekcijama, djeca će na razigran način upoznati gdje životinje imaju svoj dom. Plišane životinje s licencom National Geografic stvorene su u Italiji, a zajedničko im je obilježje da vjerno nalikuju svojoj braći i sestrama u divljini. Životinje je stvorio Venturelli Angelo - Lelli. Za djecu od rođenja Talijansku tvrtku Lelly 1956. godine osnovao je Angelo Venturelli, tadašnji radnik. Izumio je prvi pliš i izrezao ga iz tkanine u svom podrumu na osnovi kalupa od papira. Njegove igračke šivala je njegova supruga, u to vrijeme krojačica, i punila ih onim što je došlo - slamom, plutom ... Prve godine životinje su podijeljene obitelji. Međutim, kako je potražnja znatno rasla, odlučio je osnovati pravu tvrtku plišanih igračaka. Naravno, za sve je trebalo vremena, ali činjenica da je krenulo u dobrom smjeru dokazuje da Venturelli Angelo sa svojim ekskluzivnim brendom Lelly danas ima značajnu poziciju na međunarodnom tržištu. Dokaz tome je činjenica da surađuje s tako važnom znanstvenom i obrazovnom neprofitnom organizacijom kao što je National Geographic .
0+

National Geographic Životinje iz oceana 770732 Dupin - 42 cm

National Geographic Životinje iz oceana 770732 Dupin - 42 cm, izradio Lelli. Plišani dupin iz kolekcije životinja koje žive u oceanima. Dupin živi u vodama oceana širom svijeta. Dupin je morski sisavac koji komunicira s drugim dupinima ispuštajući tanke tonove zviždanja. Dupin se kreće u vodama relativno velikom brzinom, skačući iznad površine do visine od 4 metra. Empatična je životinja koja se također koristi u metodi liječenja dupinima. Vaš plišani dupin ima samo 42 cm, njegov pravi brat je puno veći - može narasti do 4 m, a može težiti i do 500 kg! Životinje su vrlo lagane i ugodne na dodir te su odličan prijatelj danju i noću. Životinje možete oprati u perilici rublja na 30 stupnjeva, ako ne odgovaraju, dodajte ruku spužvom. Nakon sušenja, ne zaboravite ih počešljati - bit će kao novi! Zahvaljujući visokokvalitetnom dizajnu mogu biti pratitelj i odrasloj i novorođenoj bebi. Životinje pomažu djeci da upoznaju i zaštite prirodu i posebno je vole. Zahvaljujući kolekcijama, djeca će na razigran način upoznati gdje životinje imaju svoj dom. Plišane životinje s licencom National Geografic stvorene su u Italiji, a zajedničko im je obilježje da vjerno nalikuju svojoj braći i sestrama u divljini. Životinje je stvorio Venturelli Angelo - Lelli. Za djecu od rođenja Talijansku tvrtku Lelly 1956. godine osnovao je Angelo Venturelli, tadašnji radnik. Izumio je prvi pliš i izrezao ga iz tkanine u svom podrumu na osnovi kalupa od papira. Njegove igračke šivala je njegova supruga, u to vrijeme krojačica, i punila ih onim što je došlo - slamom, plutom ... Prve godine životinje su podijeljene obitelji. Međutim, kako je potražnja znatno rasla, odlučio je osnovati pravu tvrtku plišanih igračaka. Naravno, za sve je trebalo vremena, ali činjenica da je krenulo u dobrom smjeru dokazuje da Venturelli Angelo sa svojim ekskluzivnim brendom Lelly danas ima značajnu poziciju na međunarodnom tržištu. Dokaz tome je činjenica da surađuje s tako važnom znanstvenom i obrazovnom neprofitnom organizacijom kao što je National Geographic .
0+

National Geographic Animals iz Australije 770708 Koala - 26 cm

National Geografic Animals iz Australije 770708 Koala - 26 cm , proizvođač Lelli. Medo medvjed koala iz australske kolekcije - životinje koje možete sresti na ovom velikom kontinentu. Prava koala u divljini živi u Australiji. Koale satima grle drveće - ne zato što ih toliko vole, već zato što se od njih hlade. Vaša plišana koala ima 26 cm, prava je sestra puno veća - može narasti do 85 cm i težiti do 9 kg! Životinje su vrlo lagane i ugodne na dodir, lako se čiste i odličan su prijatelj danju i noću Zahvaljujući visokokvalitetnom dizajnu mogu biti pratitelj i odrasloj i novorođenoj bebi. Životinje pomažu djeci da upoznaju i zaštite prirodu i posebno je vole. Zahvaljujući kolekcijama, djeca će na razigran način upoznati gdje životinje imaju svoj dom. Plišane životinje s licencom National Geografic stvorene su u Italiji, a zajedničko im je obilježje da vjerno nalikuju svojoj braći i sestrama u divljini. Životinje je stvorio Venturelli Angelo - Lelli. Za djecu od rođenja Talijansku tvrtku Lelly 1956. godine osnovao je Angelo Venturelli, tadašnji radnik. Izumio je prvi pliš i izrezao ga iz tkanine u svom podrumu na osnovi kalupa od papira. Njegove igračke šivala je njegova supruga, u to vrijeme krojačica, i punila ih onim što je došlo - slamom, plutom ... Prve godine životinje su podijeljene obitelji. Međutim, kako je potražnja znatno rasla, odlučio je osnovati pravu tvrtku plišanih igračaka. Naravno, za sve je trebalo vremena, ali činjenica da je krenulo u dobrom smjeru dokazuje da Venturelli Angelo sa svojim ekskluzivnim brendom Lelly danas ima značajnu poziciju na međunarodnom tržištu. Dokaz tome je činjenica da surađuje s tako važnom znanstvenom i obrazovnom neprofitnom organizacijom kao što je National Geographic .
0+

National Geographic Velike mačke 770743 Crna pantera - 25 cm

National Geografic Large cats 770743 Crna pantera - 25 cm, napravio Lelli. Plišana crna pantera iz kolekcije mačjih zvijeri iz cijelog svijeta. Prava Crna pantera živi u Srednjoj i Južnoj Americi, Aziji i Africi. Pantera je crna zahvaljujući pigmentu koji boji ne samo njezino krzno već i kožu te stoga može biti među nekoliko vrsta velikih mačaka. U Americi je evoluirao od jaguara, u Aziji i Africi od leoparda. Vaš mali plišani crni panter ima 25 cm, njegov pravi brat može narasti do 190 cm i težiti do 80 kg! Životinje su vrlo lagane i ugodne na dodir te su odličan prijatelj danju i noću. Životinje možete oprati u perilici rublja na 30 stupnjeva, ako ne odgovaraju, dodajte ruku spužvom. Nakon sušenja, ne zaboravite ih počešljati - bit će kao novi! Zahvaljujući visokokvalitetnom dizajnu mogu biti pratitelj i odrasloj i novorođenoj bebi. Životinje pomažu djeci da upoznaju i zaštite prirodu i posebno je vole. Zahvaljujući kolekcijama, djeca će na razigran način upoznati gdje životinje imaju svoj dom. Plišane životinje s licencom National Geografic stvorene su u Italiji, a zajedničko im je obilježje da vjerno nalikuju svojoj braći i sestrama u divljini. Životinje je stvorio Venturelli Angelo - Lelli. Za djecu od rođenja Talijansku tvrtku Lelly 1956. godine osnovao je Angelo Venturelli, tadašnji radnik. Izumio je prvi pliš i izrezao ga iz tkanine u svom podrumu na osnovi kalupa od papira. Njegove igračke šivala je njegova supruga, u to vrijeme krojačica, i punila ih onim što je došlo - slamom, plutom ... Prve godine životinje su podijeljene obitelji. Međutim, kako je potražnja znatno rasla, odlučio je osnovati pravu tvrtku plišanih igračaka. Naravno, za sve je trebalo vremena, ali činjenica da je krenulo u dobrom smjeru dokazuje da Venturelli Angelo sa svojim ekskluzivnim brendom Lelly danas ima značajnu poziciju na međunarodnom tržištu. Dokaz tome je činjenica da surađuje s tako važnom znanstvenom i obrazovnom neprofitnom organizacijom kao što je National Geographic .
0+

National Geographic Životinje iz oceana 770729 Kit - 40 cm

National Geographic Životinje s oceana 770729 Kit - 40 cm, proizvođač Lelli. Kit plišanih životinja iz kolekcije životinja koje žive u oceanima. Mnogo je vrsta pravih kitova, a žive u arktičkim i umjerenim vodama oceana širom svijeta. Kit nije riba, već sisavac, čak i prije više od 50 milijuna godina, kitovi su živjeli na kopnu, prekriveni krznom, imali ušne školjke i hodali na sve četiri. Poznat je po ogromnim dimenzijama koje može narasti, do 19 metara. Vaš plišani kit visok je samo 40 cm, prava je sestra puno veća - može narasti do 19 m, a može težiti i do 80 tona! Životinje su vrlo lagane i ugodne na dodir te su odličan prijatelj danju i noću. Životinje možete oprati u perilici rublja na 30 stupnjeva, ako ne odgovaraju, dodajte ruku spužvom. Nakon sušenja, ne zaboravite ih počešljati - bit će kao novi! Zahvaljujući visokokvalitetnom dizajnu mogu biti pratitelj i odrasloj i novorođenoj bebi. Životinje pomažu djeci da upoznaju i zaštite prirodu i posebno je vole. Zahvaljujući kolekcijama, djeca će na razigran način upoznati gdje životinje imaju svoj dom. Plišane životinje s licencom National Geografic stvorene su u Italiji, a zajedničko im je obilježje da vjerno nalikuju svojoj braći i sestrama u divljini. Životinje je stvorio Venturelli Angelo - Lelli. Za djecu od rođenja Talijansku tvrtku Lelly 1956. godine osnovao je Angelo Venturelli, tadašnji radnik. Izumio je prvi pliš i izrezao ga iz tkanine u svom podrumu na osnovi kalupa od papira. Njegove igračke šivala je njegova supruga, u to vrijeme krojačica, i punila ih onim što je došlo - slamom, plutom ... Prve godine životinje su podijeljene obitelji. Međutim, kako je potražnja znatno rasla, odlučio je osnovati pravu tvrtku plišanih igračaka. Naravno, za sve je trebalo vremena, ali činjenica da je krenulo u dobrom smjeru dokazuje da Venturelli Angelo sa svojim ekskluzivnim brendom Lelly danas ima značajnu poziciju na međunarodnom tržištu. Dokaz tome je činjenica da surađuje s tako važnom znanstvenom i obrazovnom neprofitnom organizacijom kao što je National Geographic .
0+

National Geographic Savannah Animals 770719 Krokodil - 50 cm

National Geografic Savannah Animals 770719 Krokodil - 50 cm, napravio Lelli. Krokodil plišanih životinja iz kolekcije životinja savane na kontinentima svijeta. Mnogo je vrsta pravih krokodila, ovaj živi u savani . Krokodil može hodati i po kopnu, ali osjeća se bolje u vodi, gdje može jako brzo plivati i treba biti jako oprezan pred njegovim oštrim zubima! Vaš plišani krokodil ima 50 cm, ali njegov pravi brat je puno veći - može narasti do 500 cm i težiti do 230 kg! Životinje su vrlo lagane i ugodne na dodir, lako se čiste i odličan su prijatelj danju i noću. Zahvaljujući visokokvalitetnom dizajnu mogu biti pratitelj i odrasloj i novorođenoj bebi. Životinje pomažu djeci da upoznaju i zaštite prirodu i posebno je vole. Zahvaljujući kolekcijama, djeca će na razigran način upoznati gdje životinje imaju svoj dom. Plišane životinje s licencom National Geografic stvorene su u Italiji, a zajedničko im je obilježje da vjerno nalikuju svojoj braći i sestrama u divljini. Životinje je stvorio Venturelli Angelo - Lelli. Za djecu od rođenja Talijansku tvrtku Lelly 1956. godine osnovao je Angelo Venturelli, tadašnji radnik. Izumio je prvi pliš i izrezao ga iz tkanine u svom podrumu na osnovi kalupa od papira. Njegove igračke šivala je njegova supruga, u to vrijeme krojačica, i punila ih onim što je došlo - slamom, plutom ... Prve godine životinje su podijeljene obitelji. Međutim, kako je potražnja znatno rasla, odlučio je osnovati pravu tvrtku plišanih igračaka. Naravno, za sve je trebalo vremena, ali činjenica da je krenulo u dobrom smjeru dokazuje da Venturelli Angelo sa svojim ekskluzivnim brendom Lelly danas ima značajnu poziciju na međunarodnom tržištu. Dokaz tome je činjenica da surađuje s tako važnom znanstvenom i obrazovnom neprofitnom organizacijom kao što je National Geographic .
Rasprodaja -38 %
0+

National Geographic Animals iz Australije 770761 Koala s bebom - 37 cm

National Geografic Animals iz Australije 770761 Koala s bebom - 37 cm, proizvođač Lelli. Medo medvjed koala iz australske kolekcije - životinje koje možete sresti na ovom velikom kontinentu. Prava koala u divljini živi u Australiji. Koale satima grle drveće - ne zato što ih toliko vole, već zato što se od njih hlade. Vaša plišana koala s djetetom na leđima iznosi 37 cm. Prava joj je sestra puno veća - može narasti do 85 cm i težiti do 9 kg! Životinje su vrlo lagane i ugodne na dodir, lako se čiste i odličan su prijatelj danju i noću Zahvaljujući visokokvalitetnom dizajnu mogu biti pratitelj i odrasloj i novorođenoj bebi. Životinje pomažu djeci da upoznaju i zaštite prirodu i posebno je vole. Zahvaljujući kolekcijama, djeca će na razigran način upoznati gdje životinje imaju svoj dom. Plišane životinje s licencom National Geografic stvorene su u Italiji, a zajedničko im je obilježje da vjerno nalikuju svojoj braći i sestrama u divljini. Životinje je stvorio Venturelli Angelo - Lelli. Za djecu od rođenja Talijansku tvrtku Lelly 1956. godine osnovao je Angelo Venturelli, tadašnji radnik. Izumio je prvi pliš i izrezao ga iz tkanine u svom podrumu na osnovi kalupa od papira. Njegove igračke šivala je njegova supruga, u to vrijeme krojačica, i punila ih onim što je došlo - slamom, plutom ... Prve godine životinje su podijeljene obitelji. Međutim, kako je potražnja znatno rasla, odlučio je osnovati pravu tvrtku plišanih igračaka. Naravno, za sve je trebalo vremena, ali činjenica da je krenulo u dobrom smjeru dokazuje da Venturelli Angelo sa svojim ekskluzivnim brendom Lelly danas ima značajnu poziciju na međunarodnom tržištu. Dokaz tome je činjenica da surađuje s tako važnom znanstvenom i obrazovnom neprofitnom organizacijom kao što je National Geographic .
0+

Životinje National Geographic iz Sjeverne Amerike 770735 Ćelav orao - 26 cm

National Geografic Animals iz Sjeverne Amerike 770735 Ćelav orao - 26 cm, proizvođač Lelli. Orao plišanih životinja iz kolekcije životinja iz Kanade i država Sjeverne Amerike. Pravi orao živi u Sjevernoj Americi, blizu vode. Orao ima - kako je jasno iz njegovog imena - bijelu glavu. Može raširiti krila i do 2 i pol metra! Budući da voli ribu, živi u blizini jezera, rijeka ili mora. Vaš plišani orao ima samo 26 cm, ali njegov pravi brat je puno veći - može narasti do 110 cm i težiti do 6,5 kg! Životinje su vrlo lagane i ugodne na dodir te su odličan prijatelj danju i noću. Životinje možete oprati u perilici rublja na 30 stupnjeva, ako ne odgovaraju, dodajte ruku spužvom. Nakon sušenja, ne zaboravite ih počešljati - bit će kao novi! Zahvaljujući visokokvalitetnom dizajnu mogu biti pratitelj i odrasloj i novorođenoj bebi. Životinje pomažu djeci da upoznaju i zaštite prirodu i posebno je vole. Zahvaljujući kolekcijama, djeca će na razigran način upoznati gdje životinje imaju svoj dom. Plišane životinje s licencom National Geografic stvorene su u Italiji, a zajedničko im je obilježje da vjerno nalikuju svojoj braći i sestrama u divljini. Životinje je stvorio Venturelli Angelo - Lelli. Za djecu od rođenja Talijansku tvrtku Lelly 1956. godine osnovao je Angelo Venturelli, tadašnji radnik. Izumio je prvi pliš i izrezao ga iz tkanine u svom podrumu na osnovi kalupa od papira. Njegove igračke šivala je njegova supruga, u to vrijeme krojačica, i punila ih onim što je došlo - slamom, plutom ... Prve godine životinje su podijeljene obitelji. Međutim, kako je potražnja znatno rasla, odlučio je osnovati pravu tvrtku plišanih igračaka. Naravno, za sve je trebalo vremena, ali činjenica da je krenulo u dobrom smjeru dokazuje da Venturelli Angelo sa svojim ekskluzivnim brendom Lelly danas ima značajnu poziciju na međunarodnom tržištu. Dokaz tome je činjenica da surađuje s tako važnom znanstvenom i obrazovnom neprofitnom organizacijom kao što je National Geographic .

Pas National Chigraphic Chihuahua za djecu 33 cm

Od plastičnih boca
Ekološke plišane igračke
Ekološke plišane igračke

Isplati se igrati i kupovati s nama

U prosjeku ćemo vam robu moći dostaviti u roku od 72 sata
U prosjeku ćemo vam robu moći dostaviti u roku od 72 sata
 Za vas odmah imamo 8 500 proizvoda, te na zalihi preko 20 000.
Za vas odmah imamo 8 500 proizvoda, te na zalihi preko 20 000.
Program vjernosti koji će nagraditi svaku vašu kupnju
Program vjernosti koji će nagraditi svaku vašu kupnju