Vreće za sjedenje216 proizvoda

Najprodavaniji proizvodi
1
Tuli Bean bag Relax Neskidiva navlaka - poliester tamno siva
3 - 7 dana
100,87 €
2
Tuli Bean bag Relax Poklopac koji se može skinuti - Poliester Pattern Pastel
3 - 7 dana
181,20 €
3
Tuli Block bean bag skidiva navlaka - poliesterski grafitni uzorak plave boje
3 - 7 dana
155,01 €
Filtriranih 216 proizvoda

Tuli Bean bag Relax Poklopac koji se može skinuti - Poliester Pattern Pastel

Upoznajte najprodavaniju i najpopularniju torbu iz radionice Tuli. Njegove neosporne prednosti uključuju ne samo visoku udobnost, već i manju veličinu i dobru prostranost, zahvaljujući kojoj se može koristiti iu manjim prostorima. Svojim oblikom podsjeća na malu, elegantnu fotelju, pa je pogodan za dnevni boravak, kućni ured ili dječju sobu, au slučaju vanjskih modela i za balkon i terasu. U njemu se možete opustiti i raditi, čitati knjigu ili gledati TV, igrati PlayStation ili raditi s prijenosnim računalom. Tuli vak Relax izuzetno je udoban za djecu i osobe niže građe, ali pruža i udobno sjedalo za odrasle. Jedino trebate uzeti u obzir da nećete odmarati glavu kao u slučaju ostalih modela Tuli torbi. Jednostavan je za transport i vrlo je izdržljiv, au vanjskom dizajnu možete ga koristiti i na terasi ili u vrtu. Materijal i šivanje Tuli torba Relax dizajnirana je i proizvedena u Slovačkoj. Brinemo se da naši proizvodi zadrže visoku kvalitetu šivanja i korištenih materijala. Torba je izrađena od tkanine otporne na pritisak i trenje, a ukupnu izdržljivost povećava i dvostruko ojačani šav. Plus je izuzetno jednostavno održavanje, jer ga možete čistiti običnom krpom i deterdžentom, tapkanjem ili pranjem u perilici rublja. Unutarnje punjenje: Sadržaj Relax torbe čine kuglice od zdravlju neškodljivog stiropora pogodnog za hranu, također proizvedenog u Slovačkoj. Ako se vrećica nakon nekog vremena slegne, jednostavno otvorite vrećicu i napunite je novim granulama. Tkanina od poliestera s uzorkom na vašoj Tuli torbi pristaje uz eksterijer kao i interijer. Također je izdržljiv i fleksibilan na dodir, tako da može izdržati sva godišnja doba. Ako uspijete nešto proliti po njemu, ništa se ne događa - vodootporan je. Voda i sunčeva svjetlost nimalo ne utječu na tkaninu, zbog čega je odličan izbor za sve koji vole sjediti na terasi ili u vrtu. Ako želite oprati ovu tkaninu, samo povucite gornju navlaku Tuli torbe i operite na 30° ili obrišite krpom.

Tuli Bean bag Relax Neskidiva navlaka - poliester tamno siva

Upoznajte najprodavaniju i najpopularniju torbu iz radionice Tuli. Njegove neosporne prednosti uključuju ne samo visoku udobnost, već i manju veličinu i dobru fleksibilnost, zahvaljujući kojoj se može koristiti iu manjim prostorima. Svojim oblikom podsjeća na malu, elegantnu fotelju, pa je pogodan za dnevni boravak, kućni ured ili dječju sobu, au slučaju vanjskih modela i za balkon i terasu. U njoj se možete opustiti i raditi, čitati knjigu ili gledati televiziju, igrati PlayStation ili raditi s prijenosnim računalom.Torba Tuli Relax izuzetno je udobna za djecu i osobe niže građe, ali pruža udobno sjedenje i odraslima. Jedino trebate uzeti u obzir da nećete odmarati glavu kao u slučaju ostalih modela Tuli torbi. Jednostavan je za transport i vrlo je izdržljiv, au vanjskom dizajnu možete ga koristiti i na terasi ili u vrtu. Materijal i šivanje Tuli vak Relax dizajniran je i proizveden u Slovačkoj. Brinemo se da naši proizvodi zadrže visoku kvalitetu šivanja i korištenih materijala. Torba je izrađena od tkanine koja je otporna na pritisak i trenje, a ukupnu izdržljivost povećava i dvostruko ojačani šav. Plus je iznimno jednostavno održavanje jer ga možete čistiti običnom krpom i deterdžentom ili tapkanjem. Unutarnje punjenje Sadržaj torbe Relax sastoji se od kuglica od zdravlju neškodljivog stiropora pogodnog za hranu, također proizvedenog u Slovačkoj. Ako se vrećica nakon nekog vremena slegne, jednostavno otvorite vrećicu i napunite je novim granulama. Poliester: Poliesterska tkanina na vašoj Tuli torbi pravi je izbor za interijer. Tkanina je izdržljiva i fleksibilna na dodir, zbog čega je dobar prijatelj svih izumitelja. Nema problema s vodom pa se ne morate brinuti ako prolijete ambalažu. Tekućina ostaje na površini i dovoljno ju je obrisati suhom krpom. Ne preporučamo ostavljati tkaninu na suncu duže vrijeme ako ne želite da vaša Tuli torba promijeni boju. Budući da torba nema navlaku koja se može skinuti, ne može se prati u perilici rublja. No, lako ga možete zagrijati ili se riješiti prljavštine krpom i sapunom.

Tuli Bean bag Corny Double Rest Poklopac koji se može skinuti - Natural Geo Grey-Green

Corny Double jedinstvena je modularna sofa iz Corny kolekcije koja vam nudi veliku površinu za sjedenje i odmor te jednostavno ustajanje. Sjedalo je lagano, možete ga nositi točno gdje vam treba. Savršena je za dnevne prostore ili kao vanjska tkanina za terase. S kompatibilnim elementima iz kolekcije Corny možete kreirati garnituru bilo koje veličine za sjedenje u hladnoj atmosferi. Jedinstveni sustav unutarnjih tekstilnih pretinaca optimizira količinu punjenja, čime se povećava kvaliteta sjedenja, udobnost i izdržljivost.Zahvaljujući dvostrukom čvrstom šavu i visokokvalitetnim materijalima otpornim na pritisak i trenje, Corny je vrlo izdržljiv. Punjen je neškodljivim granulama polistirena i lako se održava. Budući da ovaj materijal ima navlaku koja se može skinuti, lako ju možete skinuti i oprati u perilici rublja. Kolekcija Corny s dizajnom vrhunskog slovačkog dizajnera Michala Stašeka nominirana je za National Design Award 2018. Natural Geo Gornji dio torbe izrađen je od visoko izdržljivog tekstila koji je ugodan na dodir i jednostavan za održavanje. Zahvaljujući dodatku lana prirodni je materijal vrlo lijepe strukture koji će naglasiti interijer vaših životnih prostora. Međutim, ne preporučamo ga koristiti na otvorenom. Budući da torbica ima navlaku koja se može skinuti, lako ju možete skinuti i oprati na niskim temperaturama, najbolje ručno. Ne preporučamo korištenje perilice rublja.

Tuli Bean bag Corny Stool Poklopac koji se može skinuti - Natural Geo Linen

Corny Taburet je modularni stolac iz Corny kolekcije koji vam nudi veliki prostor za sjedenje i odmor te jednostavno ustajanje. Tabure je lagan, možete ga nositi točno gdje vam treba. Savršena je za dnevne prostore ili kao vanjska tkanina za terase. S kompatibilnim elementima iz kolekcije Corny možete kreirati garnituru bilo koje veličine za sjedenje u hladnoj atmosferi. Jedinstveni sustav unutarnjih tekstilnih pretinaca optimizira količinu punjenja, čime se povećava kvaliteta sjedenja, udobnost i izdržljivost.Zahvaljujući dvostrukom čvrstom šavu i visokokvalitetnim materijalima otpornim na pritisak i trenje, Corny je vrlo izdržljiv. Punjen je neškodljivim granulama polistirena i lako se održava. Budući da ovaj materijal ima navlaku koja se može skinuti, lako ju možete skinuti i oprati u perilici rublja. Kolekcija Corny s dizajnom vrhunskog slovačkog dizajnera Michala Stašeka nominirana je za National Design Award 2018. Natural Geo Gornji dio torbe izrađen je od vrlo izdržljive tkanine koja je ugodna na dodir i laka za održavanje. Zahvaljujući dodatku lana prirodni je materijal vrlo lijepe strukture koji će naglasiti interijer vaših životnih prostora. Međutim, ne preporučamo ga koristiti na otvorenom. Budući da torbica ima navlaku koja se može skinuti, lako ju možete skinuti i oprati na niskim temperaturama, najbolje ručno. Ne preporučamo korištenje perilice rublja.

Tuli Beanbag Duo Poklopac koji se može skinuti - Poliester Brick + Elegant Terracotta

Tražite veliku i udobnu torbu? Model DUO nudi visinu sjedala do 45 centimetara, kao i kod običnog namještaja. Izuzetan je i po svom dizajnu boja - spaja dvije različite boje, bilo kontrastne ili kao dio colorblockinga. Dijagonalni kroj, koji ovoga puta ne odstupa od oblika, podržava njegovu vitku liniju, dinamičnost i daje mu pomalo sportski karakter. No, zahvaljujući mogućnosti različitih kombinacija boja, bean bag se uklapa u svaki prostor, svidjet će vam se dok se izležavate u dnevnoj sobi, a pogodna je i za tinejdžere u dječjoj sobi ili udobnom kućnom uredu. U vanjskim modelima možete u potpunosti uživati na balkonu, terasi ili u vrtu. DUO bean bag dobro drži svoj oblik, lako se nosi gdje vam treba i vrlo je izdržljiva. Povišena potpora za leđa i glavu čini ga potpunom zamjenom za vašu omiljenu udobnu stolicu i elegantnim dodatkom kauču. Materijal i šivanje Tuli vak DUO dizajniran je i proizveden u Slovačkoj. Brinemo se da naši proizvodi zadrže visoku kvalitetu šivanja i korištenih materijala. Torba je izrađena od tkanine koja je otporna na pritisak i trenje, a ukupnu izdržljivost povećava i dvostruko ojačani šav. Plus je izuzetno jednostavno održavanje jer torba ima skidivu navlaku koja se lako pere u perilici rublja. Unutarnje punjenje Sadržaj DUO vrećice sastoji se od kuglica izrađenih od neškodljivog polistirena za hranu, također proizvedenog u Slovačkoj. Ako se vrećica nakon nekog vremena slegne, jednostavno otvorite vrećicu i napunite je novim granulama. Kupiti ga možete OVDJE. Poliester: Poliesterska tkanina na vašoj Tuli torbi pravi je izbor za interijer. Tkanina je izdržljiva i fleksibilna na dodir, zbog čega je dobar prijatelj svih izumitelja. Nema problema s vodom pa se ne morate brinuti ako prolijete ambalažu. Tekućina ostaje na površini i dovoljno ju je obrisati suhom krpom. Ne preporučamo ostavljati tkaninu na suncu duže vrijeme ako ne želite da vaša Tuli torba promijeni boju. Budući da torba nema navlaku koja se može skinuti, ne može se prati u perilici rublja. No, lako ga možete zagrijati ili se riješiti prljavštine krpom i sapunom. Elegantan: Elegantna tkanina radije se pere ručno, ne sprijatelji se s perilicom rublja. Zahvaljujući izdržljivoj, hrapavoj površini, može podnijeti čak i manje neravnine. Nije zapaljiv i prošao je test Oeko-Tex® Standard. Najugodnije joj je unutarnje okruženje. Ako želite oprati Elegant, samo skinite gornju navlaku Tuli torbe i operite je ručno ili je očistite krpom.

Tuli Torba za sjedenje Duo Uklonjiva navlaka - Universal Azure + Vanilla

Tražite veliku i udobnu torbu? Model DUO nudi visinu sjedala do 45 centimetara, kao i kod običnog namještaja. Izuzetan je i po svom dizajnu boja - spaja dvije različite boje, bilo kontrastne ili kao dio colorblockinga. Dijagonalni kroj, koji ovoga puta ne odstupa od oblika, podržava njegovu vitku liniju, dinamičnost i daje mu pomalo sportski karakter. No, zahvaljujući mogućnosti različitih kombinacija boja, bean bag se uklapa u svaki prostor, svidjet će vam se dok se izležavate u dnevnoj sobi, a pogodna je i za tinejdžere u dječjoj sobi ili udobnom kućnom uredu. U vanjskim modelima možete u potpunosti uživati na balkonu, terasi ili u vrtu. DUO bean bag dobro drži svoj oblik, lako se nosi gdje vam treba i vrlo je izdržljiva. Povišena potpora za leđa i glavu čini ga potpunom zamjenom za vašu omiljenu udobnu stolicu i elegantnim dodatkom kauču. Materijal i šivanje Tuli vak DUO dizajniran je i proizveden u Slovačkoj. Brinemo se da naši proizvodi zadrže visoku kvalitetu šivanja i korištenih materijala. Torba je izrađena od tkanine otporne na pritisak i trenje, a ukupnu izdržljivost povećava i dvostruko ojačani šav. Plus je izuzetno jednostavno održavanje jer torba ima skidivu navlaku koja se lako pere u perilici rublja. Unutarnje punjenje Sadržaj DUO vrećice sastoji se od kuglica izrađenih od neškodljivog polistirena za hranu, također proizvedenog u Slovačkoj. Ako se vrećica nakon nekog vremena slegne, jednostavno otvorite vrećicu i napunite je novim granulama. Kupiti ga možete OVDJE. Univerzalno: Univerzalna tkanina prikladna je za eksterijer i interijer. Visokokvalitetni tkani materijal za vanjsku i unutarnju upotrebu jasan je izbor svih ljubitelja udobnosti. Podnosi vodu, ne blijedi na suncu i ima smanjenu zapaljivost. Ako želite oprati Universal, samo skinite gornju navlaku Tuli vrećice i operite je na 30° ili je očistite krpom.

Tuli Vreća za sjedenje Duo Poklopac koji se može skinuti - Univerzalna Lavanda + Chill Grape wine

Tražite veliku i udobnu torbu? Model DUO nudi visinu sjedala do 45 centimetara, kao i kod običnog namještaja. Izuzetan je i po svom dizajnu boja - spaja dvije različite boje, bilo kontrastne ili kao dio colorblockinga. Dijagonalni kroj, koji ovoga puta ne odstupa od oblika, podržava njegovu vitku liniju, dinamičnost i daje mu pomalo sportski karakter. No, zahvaljujući mogućnosti različitih kombinacija boja, bean bag se uklapa u svaki prostor, svidjet će vam se dok se izležavate u dnevnoj sobi, a pogodna je i za tinejdžere u dječjoj sobi ili udobnom kućnom uredu. U vanjskim modelima možete u potpunosti uživati na balkonu, terasi ili u vrtu. DUO bean bag dobro drži svoj oblik, lako se nosi gdje vam treba i vrlo je izdržljiva. Povišena potpora za leđa i glavu čini ga potpunom zamjenom za vašu omiljenu udobnu stolicu i elegantnim dodatkom kauču. Materijal i šivanje Tuli vak DUO dizajniran je i proizveden u Slovačkoj. Brinemo se da naši proizvodi zadrže visoku kvalitetu šivanja i korištenih materijala. Torba je izrađena od tkanine koja je otporna na pritisak i trenje, a ukupnu izdržljivost povećava i dvostruko ojačani šav. Plus je izuzetno jednostavno održavanje jer torba ima skidivu navlaku koja se lako pere u perilici rublja. Unutarnje punjenje Sadržaj DUO vrećice sastoji se od kuglica izrađenih od neškodljivog polistirena za hranu, također proizvedenog u Slovačkoj. Ako se vrećica nakon nekog vremena slegne, jednostavno otvorite vrećicu i napunite je novim granulama. Kupiti ga možete OVDJE. Univerzalno: Univerzalna tkanina prikladna je za eksterijer i interijer. Visokokvalitetni tkani materijal za vanjsku i unutarnju upotrebu jasan je izbor svih ljubitelja udobnosti. Podnosi vodu, ne blijedi na suncu i ima smanjenu zapaljivost. Ako želite oprati Universal, samo povucite gornju navlaku Tuli torbe i operite na 30° ili obrišite krpom.' ohladiti: Tkanina Chill dobar je izbor za djecu i kućne ljubimce jer je otporna na ogrebotine kandžama. Unatoč visokoj otpornosti, tkanina je mekana na dodir i savršeno pristaje u dnevnoj sobi ili bilo kojem krevetu. Vodootporan je i nezapaljiv. Uspješno je prošao standardni Oeko-Tex® Standard test te službeni test kojim je utvrđeno odsustvo štetnih tvari za okoliš. Najviše joj se sviđa interijer. Ako želite prati Chill, samo skinite gornju navlaku Tuli vrećice i operite na 30° ili obrišite krpom.

Tuli Beanbag Funny Navlaka koja se ne može skinuti - poliesterska cigla

Tražite Tuli torbu za svoje mališane? Funny smo osmislili posebno za djecu i tinejdžere, naravno kako bi svaka odrasla osoba povremeno u njemu pronašla utjehu. Kao brat većeg modela Sofa, Funny je idealan za djecu do 10-12 godina, ali u njega možete smjestiti i bebe. Zahvaljujući posebnom punjenju, stvara mekanu, ali istovremeno dovoljno čvrstu potporu za vrat i ruke u svakom položaju. To je dakle zdravo sjedenje koje će trajati godinama i neće vas lišiti uštede. U isto vrijeme, vrlo je jednostavan za transport. Može se oblikovati u najmanje četiri različita položaja, zahvaljujući kojima na njemu možete sjediti, ležati, gledati TV, igrati PlayStation, učiti, čitati knjigu ili se samo opustiti. No, vaši mališani mogu slobodno pustiti mašti na volju i koristiti ga kao odskočnu dasku, madrac za salto, skakanje ili lude akrobatske trikove. Ova čvrsta torba doista može izdržati sve. Kad vam djeca prerastu, možete im kupiti veću vreću za sjedenje. Smiješno se uklapa u interijer, ali će razveseliti i mališane u vrtu. Prostorno nije zahtjevna pa se uklapa i u manje dječje sobe. Materijal i šivanje Tuli Funny dolazi iz kućne radionice – od ideje do izrade, djelo je vještih slovačkih ruku. Našu proizvodnju karakterizira visoka kvaliteta šivanja i korištenih materijala. Torba je izrađena od tkanine otporne na pritisak i trenje, a ukupnu izdržljivost povećava i dvostruko ojačani šav. Plus je iznimno jednostavno održavanje jer ga možete čistiti običnom krpom i deterdžentom ili tapkanjem. Unutarnje punjenje Sadržaj torbe Funny se sastoji od loptica izrađenih od bezopasnog polistirena za hranu, također proizvedenog u Slovačkoj. Ako se vrećica nakon nekog vremena slegne, jednostavno otvorite vrećicu i napunite je novim granulama. Kupiti ga možete OVDJE. Poliester: Poliesterska tkanina na vašoj Tuli torbi pravi je izbor za interijer. Tkanina je izdržljiva i fleksibilna na dodir, zbog čega je dobar prijatelj svih izumitelja. Nema problema s vodom pa se ne morate brinuti ako prolijete ambalažu. Tekućina ostaje na površini i dovoljno ju je obrisati suhom krpom. Ne preporučamo ostavljati tkaninu na suncu duže vrijeme ako ne želite da vaša Tuli torba promijeni boju. Budući da torba nema navlaku koja se može skinuti, ne može se prati u perilici rublja. No, lako ga možete zagrijati ili se riješiti prljavštine krpom i sapunom.

Tuli Bean bag Funny Neskidiva navlaka - poliester tamno siva

Tražite Tuli torbu za svoje mališane? Funny smo osmislili posebno za djecu i tinejdžere, naravno kako bi svaka odrasla osoba povremeno u njemu pronašla utjehu. Kao brat većeg modela Sofa, Funny je idealan za djecu do 10-12 godina, ali u njega možete smjestiti i bebe. Zahvaljujući posebnom punjenju, stvara mekanu, ali istovremeno dovoljno čvrstu potporu za vrat i ruke u svakom položaju. To je dakle zdravo sjedenje koje će trajati godinama i neće vas lišiti uštede. U isto vrijeme, vrlo je jednostavan za transport. Može se oblikovati u najmanje četiri različita položaja, zahvaljujući kojima na njemu možete sjediti, ležati, gledati TV, igrati PlayStation, učiti, čitati knjigu ili se samo opustiti. No, vaši mališani mogu slobodno pustiti mašti na volju i koristiti ga kao odskočnu dasku, madrac za salto, skakanje ili lude akrobatske trikove. Ova čvrsta torba doista može izdržati sve. Kad vam djeca prerastu, možete im kupiti veću vreću za sjedenje. Smiješno se uklapa u interijer, ali će razveseliti i mališane u vrtu. Prostorno nije zahtjevna pa se uklapa i u manje dječje sobe. Materijal i šivanje Tuli Funny dolazi iz kućne radionice – od ideje do izrade, djelo je vještih slovačkih ruku. Našu proizvodnju karakterizira visoka kvaliteta šivanja i korištenih materijala. Torba je izrađena od tkanine otporne na pritisak i trenje, a ukupnu izdržljivost povećava i dvostruko ojačani šav. Plus je iznimno jednostavno održavanje jer ga možete čistiti običnom krpom i deterdžentom ili tapkanjem. Unutarnje punjenje Sadržaj torbe Funny bag sastoji se od kuglica izrađenih od zdravlju neškodljivog polistirena pogodnog za hranu, također proizvedenog u Slovačkoj. Ako se vrećica nakon nekog vremena slegne, jednostavno otvorite vrećicu i napunite je novim granulama. Kupiti ga možete OVDJE. Poliester: Poliesterska tkanina na vašoj Tuli torbi pravi je izbor za interijer. Tkanina je izdržljiva i fleksibilna na dodir, zbog čega je dobar prijatelj svih izumitelja. Nema problema s vodom pa se ne morate brinuti ako prolijete ambalažu. Tekućina ostaje na površini i dovoljno ju je obrisati suhom krpom. Ne preporučamo ostavljati tkaninu na suncu duže vrijeme ako ne želite da vaša Tuli torba promijeni boju. Budući da torba nema navlaku koja se može skinuti, ne može se prati u perilici rublja. No, lako ga možete zagrijati ili se riješiti prljavštine krpom i sapunom.

Tuli Bean bag Funny Poklopac koji se može skinuti - Elegantno bež

Tražite Tuli torbu za svoje mališane? Funny smo osmislili posebno za djecu i tinejdžere, naravno kako bi svaka odrasla osoba povremeno u njemu pronašla utjehu. Kao brat većeg modela Sofa, Funny je idealan za djecu do 10-12 godina, ali u njega možete smjestiti i bebe. Zahvaljujući posebnom punjenju, stvara mekanu, ali istovremeno dovoljno čvrstu potporu za vrat i ruke u svakom položaju. To je dakle zdravo sjedenje koje će trajati godinama i neće vas lišiti uštede. U isto vrijeme, vrlo je jednostavan za transport. Može se oblikovati u najmanje četiri različita položaja, zahvaljujući kojima na njemu možete sjediti, ležati, gledati TV, igrati PlayStation, učiti, čitati knjigu ili se samo opustiti. No, vaši mališani mogu slobodno pustiti mašti na volju i koristiti ga kao odskočnu dasku, madrac za salto, skakanje ili lude akrobatske trikove. Ova čvrsta torba doista može izdržati sve. Kad vam djeca prerastu, možete im kupiti veću vreću za sjedenje. Smiješno se uklapa u interijer, ali će razveseliti i mališane u vrtu. Prostorno nije zahtjevna pa se uklapa i u manje dječje sobe. Materijal i šivanje Tuli Funny dolazi iz kućne radionice – od ideje do izrade, djelo je vještih slovačkih ruku. Našu proizvodnju karakterizira visoka kvaliteta šivanja i korištenih materijala. Torba je izrađena od tkanine otporne na pritisak i trenje, a ukupnu izdržljivost povećava i dvostruko ojačani šav. Plus je iznimno jednostavno održavanje jer ga možete čistiti običnom krpom i deterdžentom ili tapkanjem. Unutarnje punjenje Sadržaj torbe Funny bag sastoji se od kuglica izrađenih od zdravlju neškodljivog polistirena pogodnog za hranu, također proizvedenog u Slovačkoj. Ako se vrećica nakon nekog vremena slegne, jednostavno otvorite vrećicu i napunite je novim granulama. Elegantan: Elegantna tkanina radije se pere ručno, ne sprijatelji se s perilicom rublja. Zahvaljujući izdržljivoj, hrapavoj površini, može podnijeti čak i manje neravnine. Nije zapaljiv i prošao je test Oeko-Tex® Standard. Najugodnije joj je unutarnje okruženje. Ako želite oprati Elegant, samo skinite gornju navlaku Tuli torbe i operite je ručno ili je očistite krpom.

Isplati se igrati i kupovati s nama

U prosjeku ćemo vam robu moći dostaviti u roku od 72 sata
U prosjeku ćemo vam robu moći dostaviti u roku od 72 sata
Imamo za vas više od 200.000 proizvoda na skladištu
Imamo za vas više od 200.000 proizvoda na skladištu
Program vjernosti koji će nagraditi svaku vašu kupnju
Program vjernosti koji će nagraditi svaku vašu kupnju