Klokanice, nosiljke41 proizvoda

Odaberite svoj dar
BESPLATAN DAR
BESPLATAN DAR
Najprodavaniji proizvodi
1
Chicco Easy Fit - nosiljka za bebe u tamno bež boji
3 - 7 dana
255,02 kn
2
Chicco Chicco Easy Fit nosiljka za bebe - Oxford
3 - 7 dana
255,02 kn
3
Chicco Chicco Easy Fit - nosiljka za bebe Black Night
3 - 7 dana
255,02 kn
Filtriranih 41 proizvoda
0+

Chicco Easy Fit - nosiljka za bebe u tamno bež boji

Chicco Easy Fit - nosiljka za bebe u tamno bež boji Chicco Easy Fit nosiljka za bebu - jednostavna i intuitivna, poput vašeg zagrljaja. Jednostavan za nošenje, jednostavan za prilagodbu, jednostavan za promjenu položaja EasyFit je jednostavan i intuitivan nosač koji se lako nosi poput majice. Savršeno se prilagođava roditeljima i djetetu te ga prati tijekom njegovog prirodnog razvoja. Nosač je idealan od rođenja, zahvaljujući širokim i ergonomskim sjedalima. Jednostavna promjena iz položaja prema mami u položaja prema svijetu, kad dijete navrši 6 mjeseci i bude spremno istraživati svijet s mamom i ocem. Ergonomski nosač Ergonomsko sjedenje u obliku slova "M" kako bi se osigurao ispravan položaj zglobova kuka. Široko sjedalo zadržava položaj M, s nogama razdvojenim i podignutim koljenima, što je također idealno za pravilan razvoj djeteta. Testirano i certificirano od strane IHDI - Međunarodnog instituta za displaziju kukova. Chicco Easy Fit klasificiran je kao nosač "za zdrave zglobove kuka" kada se koristi prema uputama. Lako se nosi EasyFit jedina je nosiljka za bebe koja se lako nosi poput majice ... možete se odjenuti i prilagoditi lako i intuitivno. Zahvaljujući praktičnim sustavima upravljanja, nosač se glatko i brzo prilagođava svim veličinama, djeci i odraslima. Dodatna udobnost Dodatna podrška za glavu i vrat od prvih mjeseci. Nježno prianja uz tijelo za maksimalan zagrljaj. Dizajniran za djecu od rođenja do 9 kg. Vidjeti jednom bolje je nego čuti 100 puta, pa pogledajte i kratku prezentaciju ovog medija.
Novo

Chicco Chicco Easy Fit nosiljka za bebe - Oxford

Chicco Easy Fit nosiljka za bebu - jednostavna i intuitivna, poput vašeg zagrljaja. Jednostavan za nošenje, jednostavan za prilagodbu, jednostavan za promjenu položaja EasyFit je jednostavan i intuitivan nosač koji se lako nosi poput majice. Savršeno se prilagođava roditeljima i djeci te ga prati tijekom prirodnog razvoja. Nosač je idealan od rođenja, zahvaljujući širokim i ergonomskim sjedalima. Jednostavna promjena iz položaja prema mami u položaja prema svijetu, kad dijete navrši 6 mjeseci i bude spremno istraživati svijet s mamom i ocem. Ergonomski nosač Ergonomsko sjedenje u obliku slova „M“ kako bi se osigurao ispravan položaj zglobova kuka. Široko sjedalo zadržava položaj M, s nogama razdvojenim i podignutim koljenima, što je također idealno za pravilan razvoj djeteta. Testirano i certificirano od strane IHDI - Međunarodnog instituta za displaziju kukova. Chicco Easy Fit klasificiran je kao nosač "za zdrave zglobove kuka" kada se koristi prema uputama. Jednostavno nošenje EasyFit jedina je nosiljka za bebe koja se lako nosi poput majice ... možete se odjenuti i prilagoditi lako i intuitivno. Zahvaljujući praktičnim sustavima upravljanja, nosač se glatko i brzo prilagođava svim veličinama, djeci i odraslima. Dodatna udobnost Dodatna podrška za glavu i vrat od prvih mjeseci. Nježno prianja uz tijelo za maksimalan zagrljaj. Dizajniran za djecu od rođenja do 9 kg. Vidjeti jednom bolje je nego čuti 100 puta, pa pogledajte i kratku prezentaciju ovog medija.

Chicco Chicco Easy Fit - nosiljka za bebe Black Night

Chicco Easy Fit nosiljka za bebu - jednostavna i intuitivna, poput vašeg zagrljaja. dizajniran za djecu od rođenja do 9 kg lako se nosi, lako se podešava, lako se mijenjaju položaji EasyFit je jednostavan i intuitivan nosač koji se lako nosi poput majice savršeno se prilagođava roditeljima i djetetu te ga prati tijekom njegovog prirodnog razvoja nosač je idealan od rođenja, zahvaljujući širokim i ergonomskim sjedalima jednostavna promjena iz položaja prema mami u položaja prema svijetu kada dijete navrši 6 mjeseci i bude spremno za istraživanje svijeta s mamom i ocem ergonomski nosač - ergonomsko sjedenje u obliku slova "M" kako bi se osigurao ispravan položaj zglobova kuka. Široko sjedalo zadržava položaj M, s nogama razdvojenim i podignutim koljenima, što je također idealno za pravilan razvoj djeteta. Testirano i certificirano od strane IHDI - Međunarodnog instituta za displaziju kukova. Chicco Easy Fit klasificiran je kao nosač "za zdrave zglobove kuka" kada se koristi prema uputama. lako se nosi - EasyFit je jedina nosiljka za bebe koja se lako nosi poput majice ... možete se odjenuti i prilagoditi lako i intuitivno. Zahvaljujući praktičnim sustavima upravljanja, nosač se glatko i brzo prilagođava svim veličinama, djeci i odraslima. dodatna udobnost - dodatna podrška za glavu i vrat od prvih mjeseci. Nježno prianja uz tijelo za maksimalan zagrljaj. Težina: 0,5 kg Dimenzije proizvoda (vxšxd): 45 x 35 x 3 cm Vidjeti jednom bolje je nego čuti 100 puta, pa pogledajte i kratku prezentaciju ovog medija.
Novo

CHICCO Easy Fit nosiljka za bebe - Moon siva

Chicco Easy Fit nosiljka za bebe Jednostavno i intuitivno poput vaših zagrljaja. Dizajniran za djecu od rođenja do 9 kg. Lako se nosi, lako se podešava, lako mijenja položaj. Savršeno se prilagođava roditeljima i djeci te ga prati tijekom njegovog prirodnog razvoja. Zahvaljujući širokom i ergonomskom sjedalu, idealan je od rođenja. Jednostavna promjena iz položaja prema vašoj majci u položaj okrenut prema naprijed kada dijete ima 6 mjeseci i spremno je za početak istraživanja svijeta s roditeljima u blizini. Ergonomski nosač ergonomsko sjedenje u obliku slova "M" kako bi se osigurao ispravan položaj zglobova kuka. Široko sjedalo održava M položaj s razmaknutim nogama i podignutim koljenima, što je također idealno za pravilan razvoj djeteta. Testiran i certificiran od strane IHDI-a, Međunarodnog instituta za displaziju kuka. Chicco Easy Fit je klasificiran kao nosač "za zdrave zglobove kuka" kada se koristi prema uputama. Jednostavan za nošenje EasyFit je jedina nosiljka za bebe koju je lako nositi kao majicu, možete je odjenuti i prilagoditi jednostavno i intuitivno. Zahvaljujući praktičnim sustavima upravljanja, nosiljka se glatko i brzo prilagođava svim veličinama djece i odraslih. Dodatna udobnost Dodatna potpora za glavu i vrat od prvih mjeseci. Nježno prianja uz tijelo radi maksimalnog zagrljaja. Veličina paketa i specifikacije: Težina: 0,5 kg Dimenzije proizvoda (VxŠxD): 45 x 35 x 3 cm
Novo

Nosač za bebe Huggy Bird Kinderkraft

Egonomski nosač HUGGY do 20 kg tvrtke Kinderkraft HUGGY nosiljka pogodna je za djecu od 3 mjeseca. To je zahvaljujući ergonomskom dizajnu koji omogućuje spremanje bebe u prirodan i ispravan položaj (poduprta zdjelica, ispravan oblik leđa, noge spremljene u obliku slova M). Ploča nosača lako se prilagođava najmanjima i osigurava pravilan oslonac djetetove osjetljive glave. Zahvaljujući mogućnosti nošenja starije djece na leđima, kasnije im omogućuje istraživanje svijeta iz potpuno drugačije perspektive. Mogućnost prilagodbe cijelog nosača omogućuje idealnu prilagodbu za roditelje i djecu - zahvaljujući širokoj, podesivoj ploči, dodatno zaštićenoj jakim čičak trakama. Nošenje djeteta u HUGGY nosiljci jamči djetetu osjećaj blizine i udobnosti, a također jača njegovu vezu s roditeljem. Nosač HUGGY vrlo je praktičan - roditelj ima obje ruke, što povećava udobnost kupovine ili zajedničkog putovanja. Prednosti Sigurnost: - Ergonomska nosiljka za bebe od 3 mjeseca do 20 kg, koja omogućava postavljanje bebe u prirodan položaj (stopala u obliku slova M), prikladan za dob djeteta - Međunarodni institut za displaziju kukova potvrdio je da je djetetov položaj u HUGGY nosiljci siguran, ergonomski i ispravan za zdrav razvoj djeteta - Mogućnost prilagodbe osigurava savršenu prilagodbu nosiljke roditelju i djetetu - Elastični materijal odgovoran za podešavanje nosača dodatno je zaštićen jakim čičak trakom - Posebna montažna ploča pruža pravu potporu osjetljivoj dječjoj glavi od prvih mjeseci života. Prikladno rješenje: - HUGGY se može nositi i ljeti (mrežica, osiguravajući dovoljan protok zraka) i tijekom hladnijeg doba (glomazna uklonjiva kapuljača koja štiti od vjetra) - Tekstilni dio nosača izrađen je od 100% prirodnog, sigurnog i prozračnog pamuka - Materijal je istovremeno mekan, prozračan i ugodan na dodir, također se brzo suši - Pričvršćivanje i preklapanje nosiljke zaista je jednostavno - samo nekoliko pokreta i u njega sigurno smjestite dijete - Nosač je dizajniran da održava ergonomski položaj djeteta i ravnomjerno raspoređuje njegovu težinu Funkcionalnost: - Uklonjivi pokrivači naramenica mogu se prati u perilici rublja - HUGGY je opremljen džepom za sitnice, što omogućava roditelju da imaju najpotrebnije stvari uvijek pri ruci - Nosač se može postaviti na dva načina: okrenut roditelju na trbuh i na leđa (prema dobi djeteta) - HUGGY je univerzalni nosač - povedite ga u šetnju plažom, izlet u šumu ili planinu ili samo u kupovinu - Nosač se može preklopiti u kompaktne dimenzije Obrada Materijal: 100% pamuk Mreža: 100% poliester Dimenzije: Remenje: 58-107 cm Maksimalni opseg struka: 142cm Težina: 0,75 kg Težina djeteta: do 20 kg
Odaberite svoj dar
BESPLATAN DAR
BESPLATAN DAR

Isplati se igrati i kupovati s nama

U prosjeku ćemo vam robu moći dostaviti u roku od 72 sata
U prosjeku ćemo vam robu moći dostaviti u roku od 72 sata
 Za vas odmah imamo 8 500 proizvoda, te na zalihi preko 20 000.
Za vas odmah imamo 8 500 proizvoda, te na zalihi preko 20 000.
Program vjernosti koji će nagraditi svaku vašu kupnju
Program vjernosti koji će nagraditi svaku vašu kupnju