RAD U VRTU3 proizvode

Najprodavaniji proizvodi
1
Električna kolica Duramot S500
Zadnji komad na zalihi
483,07 €
2
Električna kolica Duramot S700
Zadnji komad na zalihi
547,96 €
3
Električna kolica Duramot DUAL
3 - 7 dana
629,38 €
Filtriranih 3 proizvoda
18+

Električna kolica Duramot S500

Električna kolica su idealan pomoćnik pri radu oko kuće, u dvorištu, u vrtu, na imanju, u hortikulturi, u građevinarstvu ili industriji. Možete ga koristiti u potpunosti kada radite na neravnom terenu. Guma za napuhavanje sa uzorkom strelice ne klizi čak ni na mekim ili nagnutim površinama. Snažni motor snage 500 W nalazi se izravno na prednjoj osovini kotača, tako da nema nepotrebnog gubitka energije. Čak i pri najvećoj brzini, radi vrlo tiho. Motor napaja olovno-kiselinska vučna baterija koja traje do 8 sati s jednim punjenjem. 3 LED diode na ručki za gas obavještavaju o stanju napunjenosti. Nakon 6 sati punjenja, baterija ponovno ima puni kapacitet. Baterija s elektronikom zaštićena je kompaktnim zatvorenim metalnim kućištem. Kolicama se može jednostavno i sigurno upravljati pomoću poluge za gas na desnoj ručki. Zahvaljujući središnjem položaju baterije, kolica su optimalno uravnotežena tijekom vožnje. Produženi razmak ručki od 67 cm jamči savršenu stabilnost i upravljivost natovarenih kolica. S njim možete lako proći kroz vrata od 70 cm. Nakon uključivanja sigurnosne sklopke, kolica su odmah spremna za rad. Okretanjem poluge gasa prema dolje neprekidno aktivirate pomoć motora. Pritiskom na crvenu tipku na regulatoru plina prebacujete motor u rikverc koji možete koristiti prilikom vožnje unatrag ili kočenja u vožnji nizbrdo. Izdržljiva metalna košara obložena prahom može primiti do 75 litara i nositi do 150 kg. Bateriju možete jednostavno napuniti tako da utaknete utikač punjača u utičnicu na kutiji za baterije i spojite punjač na 230V mrežu. Završeni proces punjenja signalizira zelena dioda na punjaču koji se nalazi u paketu. tehnički parametri Snaga motora: 500 W Vrsta motora: motor koji ne zahtijeva održavanje, montiran na kuglične ležajeve Napon baterije: 24 V Kapacitet baterije: 288 Wh Brzina punjenja: 6 h Rad na baterije: 8 h Vrsta baterije: olovni vučni akumulator Maks. nosivost / volumen: 150 kg / 75 l Maksimalna brzina: 7 km/h Promjer gume: 41 cm Težina: 32 kg Dimenzije: 150 x 66 x 68 cm Razmak između ručki: 67 cm Razmak stupova: 38 cm Kontinuirana regulacija: da Naličje: da Indikator statusa punjenja: da Vrsta gume: na napuhavanje / uzorak strelice Tijelo: metal presvučen prahom Konstrukcija: metalni okvir pričvršćen vijcima, plastificiran Sadržaj paketa: električni kotač, baterija, punjač, slovački priručnik Imajte na umu da kotač isporučujemo nesastavljen u kutiji. Montaža će vam trajati 30 minuta.
18+

Električna kolica Duramot S700

Električna kolica idealan su pomoćnik pri radu oko kuće, u dvorištu, u vrtu, na imanju, u hortikulturi, u građevinarstvu ili industriji. Možete ga koristiti u potpunosti kada radite na neravnom terenu. Guma za napuhavanje sa uzorkom strelice ne klizi čak ni na mekim ili nagnutim površinama. Snažni motor snage 700 W nalazi se direktno na prednjoj osovini kotača, tako da nema nepotrebnog gubitka energije i udobno pomaže pri teretu čak i na većoj uzbrdici. Čak i pri najvećoj brzini, radi vrlo tiho. Motor napaja olovno-kiselinska vučna baterija koja traje do 8 sati s jednim punjenjem. 3 LED diode na ručki za gas obavještavaju o stanju napunjenosti. Nakon 6 sati punjenja, baterija ponovno ima puni kapacitet. Baterija s elektronikom zaštićena je kompaktnim zatvorenim metalnim kućištem. Kolicama se može jednostavno i sigurno upravljati pomoću poluge za gas na desnoj ručki. Zahvaljujući središnjem položaju baterije, kolica su optimalno uravnotežena tijekom vožnje. Produženi razmak ručki od 67 cm jamči savršenu stabilnost i upravljivost natovarenih kolica. S njim možete lako proći kroz vrata od 70 cm. Nakon uključivanja sigurnosne sklopke, kolica su odmah spremna za rad. Okretanjem poluge gasa prema dolje neprekidno aktivirate pomoć motora. Pritiskom na crvenu tipku na regulatoru plina prebacujete motor u rikverc koji možete koristiti prilikom vožnje unatrag ili kočenja u vožnji nizbrdo. Izdržljiva metalna košara obložena prahom može primiti do 75 litara i nositi do 150 kg. Bateriju možete jednostavno napuniti tako da utaknete utikač punjača u utičnicu na kutiji za baterije i spojite punjač na 230V mrežu. Završeni proces punjenja signalizira zelena dioda na punjaču koji se nalazi u paketu. tehnički parametri Snaga motora: 700 W Vrsta motora: motor koji ne zahtijeva održavanje, montiran na kuglične ležajeve Napon baterije: 36 V Kapacitet baterije: 432 Wh Brzina punjenja: 6 h Rad na baterije: 8 h Vrsta baterije: olovni vučni akumulator Maks. nosivost / volumen: 150 kg / 75 l Maksimalna brzina: 7 km/h Promjer gume: 41 cm Težina: 38,7 kg Dimenzije: 150 x 66 x 70 cm Razmak između ručki: 67 cm Razmak nogu: 38 cm Kontinuirana regulacija: da Naličje: da Indikator statusa punjenja: da Vrsta gume: na napuhavanje/strelica Tijelo: metalno presvučeno prahom Konstrukcija: metalni vijčani okvir s praškastim premazom Sadržaj paketa: električna kolica, baterija, punjač, slovački priručnik Imajte na umu da kolica isporučujemo nesastavljena u kutiji. Montaža će vam trajati 30 minuta.
18+

Električna kolica Duramot DUAL

Uživajte u lakom rukovanju i maksimalnoj učinkovitosti s kotačem Duramot DUAL. Njegov snažan motor s mjenjačem i velika nosivost čine ga idealnim pomoćnikom za svakodnevnu upotrebu oko kuće, dvorišta, vrta, farme, vrtlarstva, građevine ili industrije. Gume na napuhavanje s debelim uzorkom osiguravaju stabilnost i ne proklizavaju čak ni na mekim ili nagnutim površinama. Snažan motor od 500 W s mjenjačem i diferencijalom značajno poboljšava sposobnost trčanja. Motor napaja olovno-kiselinska vučna baterija koja traje do 8 sati s jednim punjenjem. 3 LED diode na ručki za gas obavještavaju o stanju napunjenosti. Nakon 6 sati punjenja baterija ponovno ima puni kapacitet. Baterija s elektronikom zaštićena je kompaktnim zatvorenim metalnim kućištem. Kotačem se lako upravlja pomoću poluge za gas na desnoj ručki. Težište tereta je iznad osi kotača, što znači da je većina težine tereta smještena na kotače i rukovatelj ne nosi gotovo ništa. Za kipanje pod punim opterećenjem, kotač je opremljen nosačem za kipanje s dva položaja podešavanja. Podesivi razmak ručki jamči varijabilnost i stabilnost čak i pri rukovanju opterećenim kotačem. Širina tijela je 64 cm, tako da možete lako proći kroz vrata od 70 cm s kotačem. Nakon uključivanja sigurnosne sklopke kotač je odmah spreman za rad. Okretanjem poluge gasa prema dolje neprekidno aktivirate pomoć motora. Pritiskom na crvenu tipku na regulatoru plina prebacujete motor u rikverc koji možete koristiti prilikom vožnje unatrag ili kočenja u vožnji nizbrdo. Izdržljivo metalno tijelo obloženo prahom može primiti do 100 litara i nositi do 260 kg. Bateriju možete jednostavno napuniti tako da utaknete utikač punjača u utičnicu na kutiji za baterije i spojite punjač na 230V mrežu. Završeni proces punjenja označava zelena dioda na punjaču koji je uključen u pakiranje. tehnički parametri Snaga motora: 500 W Vrsta motora: motor koji ne zahtijeva održavanje, montiran na kuglične ležajeve Napon baterije: 24 V Kapacitet baterije: 288 Wh Brzina punjenja: 6 h Rad na baterije: 8 h Vrsta baterije: olovni vučni akumulator Maks. nosivost / volumen: 260kg / 100l Maksimalna brzina: 4 km/h Promjer gume: 40 cm Težina: 50 kg Dimenzije: 170 x 64 x 82 cm Razmak između ručki: od 50 - 90 cm Kontinuirana regulacija: da Naličje: da Indikator napunjenosti da Vrsta guma: na napuhavanje / grubi uzorak Diskovi: split (radi bolje montaže i demontaže eventualnog kvara) Tijelo: metalno presvučeno prahom Konstrukcija: metalni vijčani okvir s praškastim premazom Sadržaj paketa: električni kotač, baterija, punjač, slovački priručnik Imajte na umu da kotač isporučujemo nesastavljen u kutiji. Montaža će vam trajati 30 minuta.

Isplati se igrati i kupovati s nama

U prosjeku ćemo vam robu moći dostaviti u roku od 72 sata
U prosjeku ćemo vam robu moći dostaviti u roku od 72 sata
Imamo za vas više od 200.000 proizvoda na skladištu
Imamo za vas više od 200.000 proizvoda na skladištu
Program vjernosti koji će nagraditi svaku vašu kupnju
Program vjernosti koji će nagraditi svaku vašu kupnju