Traxxas servo 2085 26kg.cm 0.16s/60° 25T vodootporno
Karakteristika:
Jako snažno digitalno servo Traxxas 2085, veličina Maxi, vodootporno*, najlon zupčanici, aluminijsko srednje tijelo, kuglični ležajevi, moment 26 kg.cm, brzina 0.16 s/60°, težina 104g, dimenzije: 61x26x64mm. Dvostruki zupčanik 25T. Duži kabel 19 cm u usporedbi sa servom 2085 (12cm).
Karakteristike
- Namijenjeno za RC modele automobila 1:8 do 1:5
- Vodootporno* izvedba
- Aluminijsko srednje tijelo
- Metalni zupčanici
- Kuglični ležajevi
Specifikacija
- Brzina: 0,16 s/60° @ 6,0 V
- Moment: 26 kg.cm @ 6,0 V
- Dimenzije: 61 x 26 x 64 mm
- Težina: 104 g
- Dvostruki zupčanik 25T
- Konektor: Univerzalni Futaba
* Informacije o specifikaciji vodootpornosti možete pronaći u uputama za uporabu. Savjeti i trikovi za rad u vlažnom okruženju dostupni su na blogu.
sadržaj pakiranja:
Pakiranje sadrži servo Traxxas 2085.
Preporučujemo kupnju:
Poluga serva
Za serva je dostupna široka paleta poluga, bilo plastičnih, aluminijskih, jednostranih, dvostrani itd.
- Kompletan pregled poluga serva s dvostrukim zupčanikom 25T (zubi).
Produžni kabel
U slučaju potrebe možete produžiti duljinu napojnog kabela pomoću produžetka servo kabela Futaba. Dodatne kabele pogledajte u priboru.
Vanjski izvor BEC
Preporučujemo napajanje snažnih serva putem vanjskog izvora BEC. Izvore je također potrebno instalirati ako u modelu zamjenjujete izvorno servo snažnijim, a postojeći regulator nema dovoljno dimenzionirani integrirani BEC.
- Pregled vanjskih izvora BEC
Objašnjenja
Pregled konektora serva
Za povezivanje serva na prijemnik standardno se koristi Univerzalni servo konektor, koji može biti tipa JR ili Futaba.
- Konektor JR se može bez problema spojiti na protikusu Futaba.
- Za spajanje konektora Futaba na protikusu JR dovoljno je odrezati vodilicu s bočne strane.
Pregled dvostrukih zupčanika i poluga serva
U tablici je prikazan pregled dvostrukih zupčanika koje pojedini proizvođači tipično koriste. (Broj zubi i veličina dvostrukog zupčanika mogu se iznimno razlikovati.)

Prijavite se na newsletter