LEGO® VIDIYO ™ 43110 Folk Fairy BeatBox

Brend LEGO
Šifra proizvoda 2243110
123,36 kn sa PDV-om 133,51 kn
Na zalihi 5 komad/a
  • Dostava kurirskom službom najkasnije do: 12.7.2022
  • Dostava: 44,90 kn
points Kupnjom dobivate
15 bodova
Opis proizvoda

LEGO® VIDIYO ™ 43110 Folk Fairy BeatBox

Otvorite vrata u svijet glazbene video produkcije za mlade ljubitelje plesa i performansa. S LEGO® VIDIYO ™ Folk Fairy BeatBoxom (43110) doživjet će uzbudljive trenutke tijekom igre. Preuzmite besplatnu aplikaciju, skenirajte glazbenu mini figuru i odsvirajte koncert s narodnom vilom. Ne zaboravite skenirati BeatBits koji otključavaju specijalne efekte. Djeca će se morati suočiti s raznim izazovima u stvaranju jedinstvenih narodnih video isječaka, koje potom mogu podijeliti s drugima na sigurnom društvenom kanalu.

Zabava u pokretu
Djeca će rado prilagoditi stil BeatBox-a pomoću komada. Oni mogu odabrati vilinska krila, cvijet ili violinu - ili mogu smisliti nešto svoje. BeatBox sadrži prostor za BeatBits i mini-figuru i može se savršeno presaviti tako da ga možete ponijeti sa sobom.

Stvaranje glazbenih iskustava
Kompleti iz LEGO VIDIYO serije nude sigurno društveno iskustvo prilikom igranja, zahvaljujući kojem djeci omogućuju režiju i produkciju glazbenih spotova vlastite produkcije te istovremeno nastupanje u njima. Promatrajte razvoj njihove kreativnosti kad snimate videozapise koji prepune glazbenih brojeva, smiješnih likova, pjesama, plesnih pokreta i nevjerojatnih efekata.

  • Nadahnite djecu da režiraju i izvode vlastite glazbene spotove pomoću LEGO® VIDIYO ™ Folk Fairy BeatBox (43110). Uključuje vilinsku mini figuru, 14 slučajnih BeatBita i 2 posebna BeatBita.
  • Preuzmite besplatnu LEGO® VIDIYO ™ aplikaciju i skenirajte mini vilinsku narodnu vilu i BeatBits sa specijalnim efektima. U glazbenim spotovima lik oživi pred očima djece na folk koncertu.
  • Skenirajte BeatBits u aplikaciji da biste otključali specijalne efekte, poput čarolije, koja pretvara uobičajene stavke u slučajne stavke. Ili možete upotrijebiti efekt fantastičnog svijeta kako biste čarobnu šumu pojavili na pozornici.
  • Zabavno glazbeno iskustvo za dječake ili djevojčice od 7 godina koji zaslužuju nagradu. Ovaj će komplet poslužiti i kao izvrstan blagdanski poklon malom ljubitelju glazbenih igračaka, plesa i performansa.
  • BeatBox mjeri više od 8 cm visine, 7 cm duljine i 9 cm širine.
  • BeatBox se može presaviti tako da djeca mogu nositi svoj narodni broj sa sobom na turneju. BeatBox ima mjesta za podij za skeniranje izrađen od kockica, 16 BeatBita i violine.
  • Aplikacija LEGO® VIDIYO ™ kompatibilna je s odabranim iOS i Android uređajima. Kompatibilnost možete provjeriti na www.LEGO.com/devicecheck .
  • Djeca bi trebala tražiti dozvolu od roditelja prije spajanja na Internet.

Broj komada 89
Pogodno za djecu od 7 godina

 

Ocjene
0 ocjena
Kupilo je 3 + kupci

Isplati se igrati i kupovati s nama

U prosjeku ćemo vam robu moći dostaviti u roku od 72 sata
U prosjeku ćemo vam robu moći dostaviti u roku od 72 sata
 Za vas odmah imamo 8 500 proizvoda, te na zalihi preko 20 000.
Za vas odmah imamo 8 500 proizvoda, te na zalihi preko 20 000.
Program vjernosti koji će nagraditi svaku vašu kupnju
Program vjernosti koji će nagraditi svaku vašu kupnju