Dječji električni automobili52 proizvoda

po MEGA cijenama
Najprodavaniji proizvodi
1
Peg-Pérego John Deere Ground Force sa sporednim kolosijekom 12V - 330W zelene boje
Na zalihi> 5 komada
400,67 € 499,00 €
2
Peg-Pérego John Deere Gator HPX 12V - 350W zelena
Na zalihi> 5 komada
565,47 € 699,00 €
3
Peg-Pérego Corral T-Rex 12V roza
Na zalihi> 5 komada
287,37 € 369,00 €
Filtriranih 52 proizvoda
3+

Peg-Pérego John Deere Ground Force sa sporednim kolosijekom 12V - 330W zelene boje

Peg-Pérego John Deere Ground Force 12V - 330W. John Deere Ground Force točna je reprodukcija najpoznatijeg američkog traktora na svijetu. Djeca će obožavati njegovu snagu, njegovu nepogrešivu zelenu i žutu boju i njena jedinstvena svojstva. Ovaj prekrasan električni traktor idealan je za djecu od 3 godine koja svoje vrijeme vole provoditi igrajući se vani. Djeca vole John Deere Ground zbog njegove impresivne veličine i njegove sposobnosti za nošenje teških tereta. Roditelji vole izvrsnu kvalitetu koju jamči Peg Perego. Njegova prostrana prikolica - koja je standardno uključena - nužna je za one koji su ozbiljni u svojoj igri. Može se lako povezati i odspojiti. Kotači (plastični) imaju dva utora, tako da vaše dijete može s lakoćom putovati čak i po neravnom terenu i s velikom lakoćom može se nositi s kosinama do 10%. Potpuno funkcionalan FM radio dostupan je na nadzornoj ploči John Deere Ground Force. John Deere ima sve što je potrebno da vaše dijete učini sretnim, sigurnim i ugodnim. Sjedalo se može prilagoditi u 2 položaja kako bi odgovarala svakom vozaču i ima dva preklopna naslona za ruke. Ako se vaše dijete osjeća skučeno i ne želi ga, možete ga dati napojnicu. Brzinom naprijed (2) i vožnjom unatrag upravlja se upravljačkom ručicom, papučica gasa i kočnica nalaze se u jednoj papučici - nakon pritiska na papučicu gas automobil koči. Druga brzina ima bravu koja sprečava njezinu upotrebu po potrebi. Dječje električno vozilo talijanske tvrtke Peg-Pérego Traktor je namijenjen djeci od 3 do 8 godina Snaga motora je 2 x 165 W (ukupno 330 W) Baterija: 1 x 12V / 8Ah Brzina 3,5 km / h, 7,3, km / h, rikverc 3,4 km / h Maksimalno opterećenje 40 kg + 10 kg tereta Težina vozila 17,2 kg Podesivo sjedalo Prilaženje FM radio Licenca John Deere Izgled prave kopnene vojske Maksimalni uspon 10% Pogon na 2 kotača Plastični kotačići Dimenzije: 63 x 169,5 x 68 (V) cm Dimenzije paketa: 101 x 63 x 50 cm Isporučuje se s baterijom i punjačem Upotrijebljeni materijali: željezo antikorozivno obrađeno. PP polipropilen. PA poliamid. PEHD visoke gustoće Trajanje baterije: 40 min (vijek trajanja baterije samo je okvirni i ovisit će o načinu korištenja vozila, težini djeteta i voznoj površini. Navedeno vrijeme dobiva se ako se baterija koristi na 3/4 svog kapaciteta na ravnom i kompaktnom terenu i do 1/4 svog kapaciteta na neravnom terenu ili na usponima) Savjet za vas: Pružite djetetu više zabave i avanture koja traje puno duže. Preporučujemo da za ATV kupite rezervnu bateriju koju uvijek možete imati potpuno napunjenu. Samo razmjena i zabava se može nastaviti :)
3+

Peg-Pérego John Deere Gator HPX 12V - 350W zelena

Peg-Pérego John Deere Gator HPX 12V - 350W Prava kopija John Deere Gator HPX. Jedan od originalnih modela Peg Perego je iz obiteljske radionice John Deere. Ovo je vjerna kopija poznatog američkog proizvođača HPX. Električni pomoćni automobil s punjivom baterijom od 12 volti je u nepogrešivim zeleno-žutim bojama koje ovaj automobil igračku čine jedinstvenim i prepoznatljivim u cijelom svijetu. John Deere Gator HPX namijenjen je djeci od 3 i više godina koja traže nevjerojatnu avanturu. John Deere Gator HPX vozi po bilo kojem terenu, čak i po neravnijoj podlozi, i može se suočiti s nagibima do 17%. Rođen je da se može kretati po terenu u potpunoj sigurnosti i ima savršeno prianjanje, što je osigurano uzorkom gaznog sloja u kombinaciji s maksimalnom vučom. Lako se nosi s travnjakom i ističe se svojom snagom i spretnošću čak i na zavojitim cestama. Njegov prostor za 2 sjedala omogućuje vašem djetetu da podijeli mnoge sretne trenutke. Opremljen je ogromnom kiper prikolicom da dijete lako može podići sjedala. Prikolica može nositi do 10 kg. Sjedalo se može podesiti u 4 položaja kako bi odgovaralo svakom vozaču. Dvosjed dječje električno vozilo talijanske tvrtke Peg Pérego s kiperom. Isporučuje se s baterijom od 12V / 12 Ah i punjačem od 12V. Vrsta vozila: Dječja vozila Dobna kategorija: 3-8 godina Maks. nosivost: 10 kg Boja: zelena i žuta Maks. brzina: 6,8 km/h Punjač: 12V (12 Ah) Baterija 12V/8Ah Snaga: 2 x 175 W (ukupno 350 W) Brzina: 2 + unazad Brzina: 1 brzina: 3,5 km/h Brzina: 2 stupnja 6,8 km/h Brzina unatrag: 3,5 km/h Pogon na dva kotača Plastični kotači Klizno sjedalo u 4 položaja 2 naslona na bočnim stranama sjedala, koji služe i za prianjanje pri vožnji po neravnom terenu Prozirno vjetrobransko staklo Velika prednja svjetla reflektiraju svjetlost i ostavljaju dojam da su upaljena (ne baš upaljena) Veliki prednji branik štiti vozilo u slučaju frontalnog sudara Na velikim prednjim branicima nalaze se stalci za vodu (ukupno 2) ili mogu poslužiti kao prostor za odlaganje Ključ za paljenje na ploči s instrumentima Korišteni materijali: željezo tretirano antikorozivno, PP polipropilen, PA poliamid, PEHD visoke gustoće Težina: 24,5 kg Nosivost: 60 kg + 10 kg opterećenje Dimenzije: 89,5 x 131 x 65,5h cm Traktor ima trubu Ručno prevrtanje tijela Trajanje baterije: 37 min (trajanje baterije je samo okvirno i varirat će ovisno o načinu korištenja vozila, težini djeteta i površini vožnje. Navedeno vrijeme se postiže ako se baterija koristi 3/4 svog kapaciteta na ravnom i kompaktnom terenu i do 1/4 svog kapaciteta na neravnom terenu ili na usponima) Ovdje možete kupiti dodatni sporedni kolosijek: Peg-Pérego prikolica John Deere ADVENTURE Prikolica - Gator Savjet za vas: Omogućite svom djetetu više zabave i avanture koja traje mnogo dulje. Preporučujemo da kupite rezervni akumulator za traktor koji uvijek možete imati potpuno napunjen pri ruci. Samo zamijenite i zabava se može nastaviti :)
3+

Peg Pérego John Deere prizemni utovarivač 12V - 330W zeleni

Peg Pérego John Deere zemljani utovarivač 12V - 330W. Isto kao pravi John Deere buldožer! Peg Perego je reproducirao jedno od najvažnijih svjetskih poljoprivrednih vozila, John Deere. Izvrsna igračka koja će djeci donijeti veliku radost. John Deere Ground Loader dio je velikog asortimana John Deere proizvoda u kolekciji Peg Perego. Jednosjed dječje električno vozilo talijanske tvrtke Peg-Pérego. Električni traktor s utovarivačem namijenjen je djeci od 3 do 8 godina. Dovoljna snaga motora i baterija dovoljna je za vrijeme vožnje od min. 40 minuta i brzinom od 3,5 km/h i 7,3 km/h naprijed i 3,2 km/h unatrag. John Deere Ground Loader obrađuje neravne popločane i neasfaltirane površine, neravne terene s maks. s gradijentom od 10%. Automobil ima podesivo sjedalo u dva položaja i sklopive naslone za ruke. Brzine naprijed i natrag kontroliraju se kontrolnom polugom, gas i kočnica su u jednoj papučici - nakon pritiska na papučicu gas automobil ide, kada se otpusti koči. Sporedni kolosijek nije dio paketa! Motori: 2 x 165W (330W ukupno) Baterija: 1 x 12V / 8Ah Punjač: 1 x 12V 1. brzina: 3,5 km/h Brzina 2. brzine: 7,3 km/h Brzina unatrag: 3,4 km/h Pogon na 2 kotača Plastični kotači Dimenzije: 63 x 140,5 x 70,5h cm Težina: 18 kg Nosivost: 40 kg FM radio Trajanje baterije: 40 min. (Trajanje baterije je samo okvirno i varirat će ovisno o načinu korištenja vozila, težini djeteta i voznoj površini. kapacitet na neravnom terenu ili na usponima) Za traktor John Deere Ground Force Loader možete kupiti sljedeće sporedne kolosijeke : Peg-Pérego John Deere prikolica Poljoprivredna prikolica Peg-Pérego John Deere Savjet za vas: Omogućite svom djetetu više zabave i avanture koja traje mnogo dulje. Preporučamo da kupite rezervni akumulator za traktor koji uvijek možete imati potpuno napunjen pri ruci. Samo zamijenite i zabava se može nastaviti :)
3+

Peg-Pérego Polaris Outlaw 12V - 330W crvena

Peg-Pérego Polaris Outlaw 12V - 330W crveni Dinamičan, sportski, idealan na svakom terenu. Ovo je točna kopija originalnog quada poznate američke tvrtke Polaris. Savršeno prerađen do najsitnijih detalja, reproducira oblik i dizajn originala. Polaris Outlaw je električni quad koji radi s 12-voltnom baterijom za djecu od 3 godine i više koja su željna avanture. Polaris Outlaw idealan je suputnik za avanturu čak i na neravnom terenu. 4 kotača (plastični) s užljebljenim gaznim slojem nude veliku stabilnost , a široki usponi stvaraju puno prostora za noge. Okrugli oblici osiguravaju udobnu vožnju svakom djetetu u bilo kojoj dobi. Noge, ruke i trup uvijek imaju dovoljno mjesta, bez obzira na veličinu djeteta. Prednji luk pruža zaštitu od sudara. Polaris Outlaw ima mnoge posebne značajke. Upravljač je izrađen od sjajnog obojenog željeza, koji je završen gumenim ručkama. Instrument tabla ima lažni ključ u ključu za paljenje. Ručica mjenjača nalazi se na spremniku. Ima dvije brzine i rikverc . Drugi stupanj prijenosa ima blokadu kako bi se spriječilo njegovo korištenje kada je potrebno. Kretanje se pokreće pritiskom na papučicu gasa, koja također djeluje kao kočnica i nalazi se na lijevom usponu. Dječji električni četverosjed s dva sjedala koji se nosi s neravnim površinama kao što su trava i šljunak. Dobna kategorija: 3-8 godina Maksimalno opterećenje: 1 dijete Boja: crvena Motori: 2 x 165W (330W ukupno) Baterija: 1 x 12V / 8Ah Punjač: 1 x 12V Brzina: 2 + unazad Brzina 1 brzina: 3,5 km/h Brzina 2 stupnja prijenosa: 7,4 km/h Brzina unatrag: 3,5 km/h Pogon na dva kotača Plastični kotači Korišteni materijali: željezo tretirano antikorozivno. PP polipropilen. PA poliamid. PEHD visoke gustoće. Težina: 17,5 kg Nosivost: 40 kg ATV može podnijeti 10% uspona Trajanje baterije: 30 min. (Trajanje baterije je samo okvirno i varirat će ovisno o tome kako se vozilo koristi, težini djeteta i voznoj površini. kapacitet na neravnom terenu ili na usponima) Dimenzije: Širina: 72,5 cm Duljina: 110 cm Visina: 72 cm Savjet za vas: Omogućite svom djetetu više zabave i avanture koja traje mnogo dulje. Preporučamo da kupite rezervnu bateriju za ATV koju uvijek možete imati potpuno napunjenu pri ruci. Samo zamijenite i zabava se može nastaviti :) Rezervnu bateriju možete kupiti ovdje: http://www.rajhraciek.sk/peg-perego-bateria-12v-8ah-p16745 ili snažniji 12V / 12Ah: http://www.rajhraciek.sk/peg-perego-bateria-12v-12ah-p16746 Zamjenski punjač možete kupiti ovdje: http://www.rajhraciek.sk/peg-perego-nabijacka-12v-p17021
6+

Peg-Pérego Gaucho XP 24V

Dječje terensko vozilo Gaucho XP doista je zapanjujuće! Svjetla, zvukovi, višenamjenski radio i truba neke su od značajki koje ćete voljeti, ali to je samo početak. Gaucho XP će vas zadiviti svojim nevjerojatnim ekstremnim performansama (XP). Možete biti sigurni da vaše dijete čeka iskustvo vožnje visokih performansi. Izvorni talijanski dragulj, Gaucho XP radi s punjivom baterijom od 24 V / 8 Ah / 200 Wh. Prava LED svjetla u prednjim svjetlima i u tri zaštitna svjetla. Svjetla se pale pritiskom na tipku START ili papučicu gasa. Štednja baterije automatski ih isključuje nakon 3 minute neaktivnosti. Višenamjenski FM radio omogućuje vašem djetetu slušanje 4 unaprijed snimljene melodije ili svojih omiljenih radio postaja pomoću značajke automatskog spremanja. Radio također ima priključak za MP3 player, Micro SD karticu ili USB (nije uključen). XP = ekstremna izvedba XP znači ekstremne performanse: puno više snage za dulju igru i putovanje po bilo kojem terenu, bez obzira koliko grub. Čak i na pijesku, zabava je zajamčena zahvaljujući punjivoj bateriji od 24 V / 200 Wh koja pokreće dva motora od 480 W. Skup alata pričvršćena je na kapuljaču i sadrži sve što vašem djetetu treba za veliku avanturu bez neugodnih iznenađenja! Set alata uključuje alate igračke: čekić, čegrtaljku, ključ i dupli odvijač Realni detalji Podesivi retrovizori zapravo rade. Osim toga, drugi zamršeni detalji kao što su mrežasto vjetrobransko staklo, prednji branik i antena čine vozilo jedinstvenim. Baš kao u pravom vozilu, kruta letva upravljača osigurava da se vaše dijete nikada ne zaglavi i osigurava precizno i sigurno upravljanje. Papučica za gas i kočnica sa jednom papučicom Za upravljanje vozilom samo pritisnite papučicu gasa. Otpuštanjem papučice vozilo se automatski zaustavlja. Pogon na stražnje kotače i amortizeri Visoki kotači s oblikovanim gaznim slojem nude izvrsnu trakciju za sigurno putovanje izvan ceste, čak i na šljunku i neravnom terenu, za avanture bez ograničenja! Snažan pogon na stražnje kotače omogućuje terenskom vozilu da se penje na nagibe do 17% i vuče avanturističku prikolicu (dodatna oprema), čak i kada je potpuno natovarena. Amortizeri omogućuju glatko i udobno putovanje čak i na najneravnijem terenu. Podesiva sjedala i sigurnosni pojasevi Dva sjedala su neovisna i podesiva u dva položaja. Podstava od umjetne kože nudi veću udobnost, a dva podesiva sigurnosna pojasa štite od udaraca. Maksimalna transportna težina: 60 kg. Zaštitna mreža straga Mrežica štiti putnike i može se koristiti za nošenje malih predmeta poput deke za piknik ili ruksaka. Snažniji automobil za dva sjedala iz serije 24V, isporučuje se s baterijom od 24V i punjačem. Vozi munjevitom brzinom livadama, terenskim i planinskim cestama s nagibom do 17%. Upravlja se pritiskom progresivne papučice gasa. Otpuštanjem papučice vozilo se koči. Terensko vozilo pokreću dva motora od 240 W. Ima dvije brzine naprijed i jednu nazad. Drugi stupanj prijenosa opremljen je blokadom kako bi spriječio korištenje od strane djece koja tek uče voziti. Uključuje sigurnosni pojas. Gaucho XP opremljen je prednjim LED svjetlima i tri LED svjetla za rampe. Integrirani indikator statusa baterije obavijestit će vas kada je potrebno napuniti bateriju. Uključen je FM radio, a može se spojiti i MP3 player. Sjedala se mogu podešavati pojedinačno, neovisno jedno o drugom, tako da se udaljenost od pedala i upravljača može optimalno prilagoditi veličini djeteta. Dinamičan izgled Gaucho XP-a upotpunjuju prekrasni detalji: podesivi retrovizori, prednji okvir s mrežastom rešetkom, antena, ispušna cijev, svjetla za maglu na zaštitnom okviru, lukovi kotača i veliki prednji branik. Maksimalna nosivost 60 kg. Dimenzije (približno): dužina 127 cm, širina 90 cm, visina 96 cm. Težina cca 31 kg.
3+

Električni automobil za igračke Mercedes-Benz ML350, crni, plastično sjedalo, amortizirane osovine

Električni automobil za igračke Mercedes-Benz ML350, crno, plastično sjedalo, ovješene osovine, USB / SD ulaz, EVA kotači, baterija 12V, 2 X MOTOR, bijela, ORGINALNA licenca NOVO NA TRŽIŠTU! SAMO S NAMA! DOZVOLJENI AUTO MERCEDES-BENZ ML 350 S DALJINSKIM UPRAVLJANJEM I OTVORENIM VRATIMA 2,4 GHz Automobil Mercedes-Benz ML 350 ima realan izgled, originalne značajke, složene detalje i logotip na haubama, volanu, kvalitetnim materijalima i izradi te široko plastično sjedalo. Automobil je također opremljen jarkim svjetlima. 2 gumba za učinkovitu sirenu, modernu glazbu i pjesme, priključak za MP3, SD karticu, USB. Digitalni status baterije i indikator napunjenosti, za sigurnost djece na sjedištu je podesivi sigurnosni pojas. Zvučni efekti, indikator stanja baterije, 2 x motora, s pogonom na stražnjim kotačima, 3 brzine prema naprijed i 3 prema natrag, zahvaljujući ovoj opremi pogodan je i za terensku vožnju. Mogućnost i za manju djecu - zahvaljujući podešavanju niže brzine !!! Ne zahtijeva održavanje, osim punjenja i pranja. Ovaj ekskluzivni automobil s igračkama donijet će zadovoljstvo i djetetu i roditeljima! Paket uključuje adapter s indikatorom, ne puni bateriju + punjivu bateriju. Sjedalo: Jedno široko Ovjesne osovine Plastično sjedalo Kaljeni plastični kotačići Težina: 19,0 kg. Nosivost: do 25 kg. Brzina: 3 - 6km / sat. Daljinski upravljač od 2,4 GHz s uparivanjem s određenim automobilom - nema više smetnji signala iz drugih automobila Kočnica u nuždi na daljinskom upravljaču - isključuje sve funkcije vožnje automobila. Ponovnim pritiskom kočnice u nuždi ponovno se aktiviraju funkcije vožnje. Ova inovacija pruža maksimalnu roditeljsku kontrolu nad vozilom i sigurnu uporabu. Mogućnost podešavanja brzine vožnje na daljinskom upravljaču - inovativni daljinski upravljač omogućava roditeljima podešavanje brzine vožnje čak i za vrijeme vožnje. Postavite indikator brzine na daljinskom upravljaču Inovativna upravljačka jedinica Polagani start - nema više "trzaja" pri polasku! Automobil polako dodaje brzinu dok ne postigne zadanu brzinu. Uparivanje daljinskog upravljača izravno s određenim automobilom - omogućuje vam upotrebu neograničenog broja istih automobila u jednoj sobi bez međusobnih smetnji signala. Pogon: 2xMotor 12V 25W, baterija 12V / 4,5Ah. Adapter: od 220V do 12V / 1000mA. Punjenje: od 5 do 8 sati Vrijeme vožnje: 2 do 3 sata, ovisno o težini i terenu Dobna kategorija: 3 do 8 godina DIMENZIJE: 110 * 67 * 53cm
3+

Električni motocikl HONDA CBR 1000RR, Licencirani, 12V baterija, Plastični kotači, bijeli

Licencirani električni motocikl Honda CBR 1000RR s realističnim detaljima i uklonjivim pomoćnim kotačima. Naša Honda CBR gotovo je savršena reprodukcija originalnog motocikla s detaljnim elementima i kvalitetnim materijalima. Svojim izgledom i sportskim profilom ovaj će motocikl privući pažnju svakog biciklista. Zbog male veličine bočnih kotača, ovi pomoćni kotači su gotovo nevidljivi, a dijete izgleda kao pravi biciklist! Prednosti električnog motocikla Honda CBR ne leže samo u njegovom izgledu, već iu njegovom dizajnu i tehnološkim rješenjima, kao što je rikverc. Motocikl ima pogonski motor od 30 W, koji jamči brzu i udobnu vožnju čak i starijoj djeci. Mekano sjedalo od kože osigurava udobnu vožnju čak i na neravnim površinama bez potresanja. Sadržaj paketa: sam motocikl, punjač, ugrađene baterije Vozi naprijed i nazad LED svjetla Uklonjivi bočni pomoćni kotači Motor: 30 W Sjedalo od kože Nosivost do 20 kg Tehničke karakteristike: Dobna kategorija: od 3-6g. Realan izgled Motor: 30 W Baterija 12V/3.5Ah Plastični kotači Sjedalo od kože Akcelerator se dodaje pritiskom na papučicu na osloncu za noge Prekidač smjera unatrag. Gumb za početak Odvojivi bočni kotačići - također pogodni za manju djecu LED svjetla Dimenzije motocikla: 90 x 44 x 52 cm Visokokvalitetni materijali Težina 9 kg Maksimalno opterećenje 20 kg Vrijeme punjenja 8-12h Brzina 4-7 km/h. Vozi naprijed i nazad Adapter: / 220-240V.
po MEGA cijenama

Isplati se igrati i kupovati s nama

U prosjeku ćemo vam robu moći dostaviti u roku od 72 sata
U prosjeku ćemo vam robu moći dostaviti u roku od 72 sata
 Za vas odmah imamo 8 500 proizvoda, te na zalihi preko 20 000.
Za vas odmah imamo 8 500 proizvoda, te na zalihi preko 20 000.
Program vjernosti koji će nagraditi svaku vašu kupnju
Program vjernosti koji će nagraditi svaku vašu kupnju