Steiff privjesak jednorog 11 cm

Brend Steiff
Šifra proizvoda SF030918
429,39 kn 56,99 € sa PDV-om 79,90 €
Zadnji komad na zalihi
  • Dostava kurirskom službom najkasnije do: 2.6.2023
  • Dostava: 6,00 €
points Kupnjom dobivate
7 bodova
po MEGA cijenama
Drvene kuće
Drvene kuće
Opis proizvoda

Steiff privjesak jednorog 11 cm

Bilo za ključeve automobila, stan ili ured. S ovim privjeskom za jednorog više nećete morati pretraživati cijelu torbicu. Jednorog je velik 11 cm i napravljen je od najfinijeg bijelog mohera.
Stane u bilo koju torbicu i prekrasan je upadljiv uređaj gdje god se nalazili. Prekrasan poklon za odrasle ljubitelje jednoroga.

  • veličine 11 cm
  • napravljen od najkvalitetnijeg mohera
  • bijela boja
  • materijalni sastav 53% mohera, 47% pamuka
  • s plastičnim očimaIzumitelj medvjedića Steiff i dalje proizvodi brojne vrste medvjedića čija cijena ovisi o upotrijebljenom materijalu, veličini i varijanti udova.


Medvjedi alpake i mohera obično su namijenjeni kolekcionarima. Većina ih ima pokretne udove, a neki su primijenili i mehanizam pjevanja.


Za djecu i dojenčad nude medvjediće od mekanog pliša (poliester ili poliester + akril) ili umjetnog krzna (pamuk + akril), potonje je rjeđa i skuplja varijanta. Medvjedi namijenjeni novorođenčadi imaju vezene ušice. Medvjedići za malu djecu i djecu imaju plastične oči.


Steiff također proizvodi medvjede i „realne“ šume, poput Brownyja iz 2016. ili medvjeda Urs.


Većina Steiff medvjedića za djecu su medvjedići s obješenim udovima, tj. Nemaju zglobne noge i ruke. To je jeftinija opcija od medvjedića s pokretnim zglobovima. Medvjedi mogu sjediti u stražnjici zahvaljujući punjenju zrnastih kuglica. Moguća promjena položaja djeci daje veće iskustvo.


Većina medvjedića ima granule u zadnjici, a Charly granule u udovima. To su medvjedi bez granula, ali su rjeđi, poput Molly ili medvjeda za laku noć za dojenčad.


Medvjedi sa zglobovima su rjeđa i skuplja opcija. Imajte na umu da su medvjedi sa zglobovima tvrdo preparirani, a ne tako mekani i pripijeni kao medvjedi s visećim udovima. I oni su malo teži.


Zahtjev čistoće Steiffa


Za djecu je najbolje samo najbolje

Kad kažemo da je "najbolje samo najbolje za djecu", to nije prazno obećanje, već credo koji se prakticira generacijama: djeca su naš dio i naša budućnost. Sve plišane igračke koje proizvodimo i prodajemo moraju stoga udovoljavati najvišim standardima u pogledu kvalitete, sigurnosti, izrade i svojstava materijala. Ovaj smo standard postavili izvan svih propisanih međunarodnih inspekcija i ispitivanja. Steiff Reinheitsgebot sastavni je dio Steiffove korporativne kulture i temelj povjerenja naših kupaca koje je raslo dugi niz godina: a to je ono za što stoji Steiff pečat.

Ocjene
po MEGA cijenama
Drvene kuće
Drvene kuće

Isplati se igrati i kupovati s nama

U prosjeku ćemo vam robu moći dostaviti u roku od 72 sata
U prosjeku ćemo vam robu moći dostaviti u roku od 72 sata
 Za vas odmah imamo 8 500 proizvoda, te na zalihi preko 20 000.
Za vas odmah imamo 8 500 proizvoda, te na zalihi preko 20 000.
Program vjernosti koji će nagraditi svaku vašu kupnju
Program vjernosti koji će nagraditi svaku vašu kupnju